Esmalts sintètics

Renova i millora l'aspecte de les superfícies de fusta i metall amb esmalts sintètics! Troba a FESMÉS la millor varietat de colors i tonalitats que modernitzaran i estilizaran la llar. Descobreix el teu preferit!

Filtrar per:

Marca
Tonalitat
Color
Acabat
Capacitat (lt)
Filtre

Compra online esmalts sintètics a FESMÉS

¿Comptes amb superfícies de fusta, ferro o metall a l'habitatge i t'agradaria millorar el seu aspecte? A FESMÉS trobaràs esmalts sintètics que et permetran cuidar el màxim i mantenir l'estat de la fusta o de metall en perfectes condicions, aportant la protecció necessària en tot moment

Per tant, si estàs buscant aquest extra de protecció per a les superfícies del teu habitatge, t'encantaran els nostres esmalts sintètics, perquè a més de protegir, milloraran l'estètica i potenciaran l'estil decoratiu de la llar.

Per què comprar un esmalt sintètic?

Comptar amb un esmalt sintètic a la llar sempre serà una bona idea, ja que el bon manteniment de les superfícies del nostre habitatge no s'aconsegueix únicament passant el drap de tant en tant, sinó que en ocasions, cal fer un manteniment molt més profund .

Qualsevol superfície de fusta, ferro o metall que estigui a l'interior o a l'exterior, necessiten d'una bona cura, sobretot si estan exposades als diferents agents climàtics que perjudiquen l'estat de la superfície. De manera que, és molt recomanable utilitzar esmalt sintètic per evitar que amb el pas el temps, la superfície vagi perdent el seu color principal.

Quines característiques tenen els esmalts sintètics?

Els esmalts sintètics són ideals per a pintar superfícies metàl·liques o de fusta que romanguin tant a l'interior com a l'exterior de la llar, ja que estan formats per resines sintètiques que ofereixen una gran durabilitat i resistència. A més, aquest tipus d'esmalts destaquen per les següents característiques:

 • Proporcionen acabats excel·lents sense esgrogueir.
 • Resistents als diferents canvis de temperatures i agents climàtics.
 • Mostren gran flexibilitat, adherència i duresa.
 • Tenen gran resistència als cops, ratllades i frecs.
 • Presenten gran versatilitat, ja que s'utilitzen per a interior i exterior.
 • Es dilueix en dissolvent.
 • Es poden rentar.
 • Àmplia gamma de colors i acabats.
 • Resistents a la humitat.


On aplicar esmalts sintètics?

Els esmalts sintètics s'acostumen a aplicar en superfícies de reduïdes dimensions perquè tenen un temps d'assecat superior i desprenen una olor més forta que un altre tipus de pintures. No obstant això, són la millor opció per aplicar en parets i sostres que estan exposades a la intempèrie, ja que protegeixen les superfícies de la aparició de taques per la humitat.

A més, també són ideals per a aquelles parets de la llar que pateixen un major desgast, així com el bany o la cuina, ja que són zones amb major ús i trànsit.

Acabats d'esmalts sintètics

Els esmalts sintètics poden presentar els següents acabats:

 • Esmalt sintètic brillant, són ideals per a pintar l'exterior de l'habitatge, així com portes, mobles de jardí o finestres, ja que mostren gran resistència a la intempèrie.
 • Esmalt sintètic mat, és el tipus d'acabat idoni per donar aquest toc rústic al mobiliari de la llar, ja que dissimula tot tipus d'imperfeccions.
 • Esmalt sintètic setinat, és un tipus d'acabat molt més delicat, recomanable per a mobiliari de color clar.