Bombetes LED estàndard

Estàs buscant bombetes led estàndard? A Fesmés trobaràs les millors marques de bombetes LED a diferents potències i tipus de llum. Tria la que s'adapti millor a les llums del teu habitatge i il·lumina cada estança de la llar!

Filtrar per:

Marca
Forma bombeta
Tipus de llum
Potència (W)
més... menys
Casquet
Eficiència energètica
Filtre

Il·lumina la llar consumint menys energia i cuidant del medi ambient! A Fesmés trobaràs bombetes LED estàndard de diferents tipus i potències, de llum freda, càlida, neutra i regulable. Tria la que més t'agradi!

Quin tipus de bombetes LED estàndard trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de bombetes LED estàndard perquè les col·loquis en els llums del teu habitatge i aconsegueixis tenir la lluminositat desitjada.

Per a aquelles estances com poden ser els dormitoris o la zona de menjador i sofà, en què busquis una llum acollidora, les bombetes led estàndard de llum càlida seran la millor opció, ja que et permetrà crear ambients relaxats, ideals per desconnectar i gaudir del teu moment de tranquil·litat a casa.

Si prefereixes una llum que sigui versàtil que s'adapti a diferents situacions i ambients, les bombetes LED estàndard regulables serà ideals, ja que podràs regular la tonalitat de la llum en el moment indicat i regular-la al teu gust.

Les bombetes led estàndard de llum freda es caracteritzen per desprendre una llum amb tonalitats blaves, ideals per a col·locar en zones com  poder ser la cuina.

Finalment, per a estades i llocs que necessiten una llum més natural, com pot ser la zona del vestidor on guardem i ens provem la roba o bé,  a l'habitació on tenim el tocador i ens maquillem, és de vital importància comptar amb bombetes LED estàndard de llum neutra.