Piles

Descobreix la millor varietat de piles a FESMÉS! En aquesta secció trobaràs piles alcalines, piles de botó, piles recarregables i carregadors en diferents potències i mides. Troba la que millor s'adapti a les teves dispositius electrònics!

Filtrar per:

Filtre

Què és una pila elèctrica?


Una pila és un dispositiu capaç de convertir energia química en elèctrica mitjançant un procés químic transitori. La seva estructura està formada per dues terminals anomenats pols o elèctrodes, un d'ells és el pol positiu o càtode i l'altre el negatiu o ànode que són els encarregats de produir l'energia.

Com produeixen corrent elèctric les piles?

Com hem comentat, les piles estan formades per dos pols que estan submergits en un conductor de ions que es diu electròlit. Quan aquests pols reaccionen amb l'electròlit, en el pol negatiu es produeixen electrons (oxidació) i en el pol positiu es produeix un defecte d'electrons (reducció). D'aquesta manera, quan els elèctrodes que sobren del pol negatiu, passen al pol positiu es produeix un corrent elèctric.

Quin tipus de pila comprar a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de piles elèctriques en diferents formats, mides i voltatges, amb la finalitat que trobis l'adequada per als teus dispositius electrònics. Entre els diferents tipus, destaquem els següents:

  1. Piles alcalines, piles molt versàtils i amb gran capacitat de durada, ja que es troben en diferents mides i, per tant, s'adapten als diferents dispositius electrònics.
  2. Piles botó, piles que es caracteritzen per la seva forma arrodonida, ideals per a col·locar en rellotges, calculadores i joguines electròniques.
  3. Piles recarregables, una de les millors opcions, ja que es caracteritzen per la seva llarga vida útil en poder-se recarregar i reutilitzar.