Suports per trepants

Fes els teus projectes i treballs de bricolatge de forma còmoda i segura amb els nostres suports per a trepant! En aquesta secció trobaràs la millor selecció de suports trepant universals que s'adaptaran al teu trepant. No esperis més i fes-te amb el teu!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar suport trepant

Si ets un aficionat al bricolatge o a la fusteria, no pot faltar al teu banc de treball un suport per a trepant per realitzar qualsevol mena de perforació o fresat.

Els suports per a trepants permeten realitzar treballs amb molta més seguretat i una precisió mil·limètrica en els diàmetres i la profunditat en tota mena de materials.

Si estàs buscant un suport bàsic per a la teva taula de treball, has trobat el millor lloc!

Quins tipus de suport per a trepant trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de suport per a trepant, entre els quals destaquem els següents:

  1. Suport de trepant universal, ideal per a la perforació precisa de superfícies, tubs i barres massisses. Aquest suport de trepant universal disposa de superfície de treball ranurada per evitar el lliscament del material i per fixar les urpes de subjecció o cargols de banc, moll de recuperació, columna rodona i ràcord de 43 mm segons normativa europea.
  2. Suport combinat giratori, fabricat en plàstic per utilitzar de forma esporàdica amb trepants, motors de fresar, rectificar i esmerilar en treballs verticals i horitzontals. Aquest suport combinat se subministra amb ràcord de Ø 43 mm segons normativa europea.


Avantatges d'un suport trepant vertical

Comptar amb un suport trepant vertical per realitzar les teves tasques de bricolatge, és una opció estupenda, ja que aquest tipus de suports compten amb els següents avantatges:

  • Major precisió i estabilitat, aquest tipus de suport ofereix una major estabilitat per a què els teus treballs amb la màxima estabilitat possible, reduint les vibracions provocades pel mateix trepant.
  • Més comoditat i facilitat d'ús, ja que en col·locar el trepant en un suport vertical, podràs realitzar tot tipus de forats i talls de forma còmoda i ràpida, ja que no hauràs d'estar aguantant l'eina, perquè estarà subjectada.
  • Més seguretat, els suports redueixen el risc de patir un accident o lesió mentre s'està utilitzant el trepant.