Poms i tiradors

Poms i tiradors per a armaris i mobles, d'estil modern, clàssic o infantil, amb els que podràs canviar l'estil de casa teva de forma senzilla i econòmica.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Comprar poms i tiradors online

T'agradaria combinar diferents estils decoratius al teu habitatge o renovar el disseny dels mobles de la llar? Si és així, has trobat el millor lloc!

A FESMES sabem la importància que té renovar els espais de la llar, ja que de tant en tant és necessari canviar l'ambient de les diferents estances de la llar per millorar el nostre benestar i trencar amb la monotonia de veure sempre el nostre habitatge igual. T'atreveixes a donar-li un canvi i millorar l'aspecte de casa teva? Segueix llegint i descobreix els nostres poms i tiradors!

Troba el pom i tirador perfecte per als teus mobles a FESMÉS

Els poms i tiradors per a mobles compleixen amb una funció essencial que és la de permetre obrir i tancar els armaris i mobles de la llar, aportant estil a les diferents estances de la llar.

Quan comprem un moble, ja vénen incorporats els poms i tiradors corresponents a aquest moble, però, i si els canvies per altres amb un estil o color diferent? El gran avantatge que tenen els poms i tiradors és que poden combinar-se amb tots els estils decoratius, creant així dissenys únics que marcaran la diferència en la decoració de la llar.

Suma't a la nova tendència decorativa i crea el teu propi estil decoratiu amb els nostres poms i tiradors per a mobles! Combina diferents estils i dissenys per a cada estada de la llar de forma ràpida, fàcil i econòmica. Deixa fluir la teva creativitat i posa't mans a l'obra!

Quin tipus de poms i tiradors t'oferim?

En aquesta secció t'oferim poms i tiradors per a tots els gustos i estils decoratius, entre els quals trobaràs els següents:

Tiradors clàssics, ideals per aportar aquest toc antic i clàssic als mobles del teu habitatge, independentment del seu estil, ja que els tiradors clàssics combinen amb qualsevol moble, aconseguint aquest aire vintage que està marcant tendència en el mercat.

Tiradors moderns, es caracteritzen per ser tiradors elegants capaços de renovar qualsevol tipus de moble. Ideals per renovar l'aspecte dels armaris i calaixos de la llar.

Poms clàssics, una opció estupenda per canviar l'estil dels teus mobles, aportant un toc rural a la decoració de casa teva.

Poms moderns, una de les millors opcions si el que estàs buscant és renovar i millorar l'aspecte dels teus mobles, ja que estan disponibles en diferents formes i acabats.

Poms infantils, són fantàstics per col·locar a les habitacions infantils i omplir de color i alegria els mobles dels més petits de la llar.

Avantatges de comprar un pom i tirador

Comprar un pom i tirador per al mobiliari de la llar t'aportarà un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem les següents:

  • Et permeten l'obertura i tancament dels mobles a el mateix temps que estilitzen el mobiliari.
  • Són una opció estupenda per renovar l'estil dels teus mobles antics.
  • Són duradors i resistents.
  • S'adapten a qualsevol tipus de moble, ja que estan disponibles en diferents mides i dissenys.
  • Estilitzen i canvien l'aspecte d'armaris i calaixos de forma econòmica.