Troba l'aixeta exterior ideal a FESMÉS

Si vols aprofitar al màxim l'exterior del teu habitatge, no pot faltar al teu jardí una aixeta exterior que et permeti regar amb la màxima comoditat possible o netejar qualsevol dels teus objectes personals sense preocupar-te d'embrutir, ja que estaràs a l'exterior de la llar.

Fes un cop d'ull i troba l'aixeta exterior que més t'agradi per al teu jardí!

Avantatges de les aixetes de jardí doble sortida

Les aixetes amb doble sortida aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Són ideals per utilitzar en el reg de jardí.
  • Et permeten dur a terme diferents tasques alhora, ja que una sortida de l'aixeta la pots utilitzar per rentar-te les mans mentre que amb l'altra sortida pots instal·lar un programador de reg.
  • Disseny durador robust i resistent.

 

Com instal·lar una aixeta mànega?

En el moment d'instal·lar una aixeta mànega, és de vital importància que es tingui en compte de quina manera vols instal·lar l'aixeta, ja que hi ha les següents:

  1. Instal·lar aixeta mànega amb placa de paret, s'haurà d'escollir un lloc de fàcil accés i lluny de les bases d'endoll. Posteriorment, s'escolliran els accessoris per connectar l'aixeta a la canonada, tancant la vàlvula de pas i buidant les canonades d'alimentació per a realitzar la instal·lació. Finalment, es connectarà l'aixeta a la canonada i es fixarà la base de l'aixeta a la paret amb tacs, cargols i s'embolicarà la rosca pares evitar l'estanquitat.
  2. Instal·lar aixeta mànega a la paret (encastats), s'haurà de treure la maçoneria en el lloc on es vulgui instal·lar li aixeta, i fixar-lo amb ciment. Posteriorment, assegurar que el colze femella per a la fixació de l'aixeta està correctament instal·lat i en una posició completament anivellada.