Broques de corona o campana

Serres de corona o broques de corona per a la perforació en infinitat de materials: des de fusta, rajoles, acer inoxidable, metall, alumini, plàstic, etc. Simplement escull el model, el diàmetre i a perforar!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Diàmetre (Ø mm)
més... menys
Alçada de tall (mm)
Tija
Aplicació
Filtre

Comprar serres de corona a FESMÉS

Troba gran varietat de serres de corona per perforar tota mena de materials, ja siguin fustes o materials d'obra. Troba a Fesmés àmplia gamma de models i diàmetres per als teus treballs de renovació i ampliació a la llar, o per realitzar treballs de fusteria.

Què serres de corona tenim disponibles?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de serres i broques de corona, amb la finalitat que trobis la que millor s'ajusti a les teves necessitats i productes. Entre els diferents tipus, destaquem els següents:

 1. Serra de corona per aixetes que permet realitzar un tall de forma fàcil en l'acer inoxidable i les xapes de màxim 1 mm.
 2. Serra de corona estàndard amb cos de plàstic ideal per a la perforació en fusta, planxes de guix, planxes de construcció, etc. Aquesta serra de corona està preparada per treballar a una velocitat de rotació entre les 800 i 1200 rpm, disposa de tija rodona, plat receptor, broca de centrat i 7 serres de corona de Ø 25 a 62 mm amb una profunditat de tall de 18 mm.
 3. Serra de corona amb cos metàl·lic ideal per a treballs en fustes, taulers d'encenalls, taulers de fusta estratificada, tauler de melamina, plàstic, plaques de guix, etc. Aquesta serra de corona està preparada per treballar a una velocitat de rotació entre les 800 i 1200 rpm, disposa de tija triangular, plat receptor, broca de centrat i 7 serres de corona de Ø 25 a 62 mm amb una profunditat de tall de 23 mm.
 4. Serra de corona amb cos metàl·lic per perforar fustes, taulers d'encenalls, taulers de fusta estratificada, tauler de melamina, plàstic, plaques de guix, etc. Aquesta serra de corona està preparada per treballar a una velocitat de rotació entre les 400 i 1000 rpm, disposa de tija hexagonal, plat receptor, broca de centrat i 5 serres de corona de Ø 60 a 95 mm amb una profunditat de tall de 33 mm.
 5. Serra de corona professional amb cos metàl·lic i fulles de serra d'acer al tungstè per perforar fusta, plaques de guix, planxes de construcció, etc. Aquesta serra de corona està preparada per treballar a una velocitat de rotació entre les 800 i 1200 rpm, disposa de tija triangular, plat receptor, broca de centrat i 7 serres de corona de Ø 25 a 62 mm amb una profunditat de tall de 33 mm.
 6. Serra de corona professional amb cos metàl·lic i fulles de serra d'acer al tungstè per perforar fusta, plàstic, plaques de guix, planxes de construcció, metall no ferri, etc. Aquesta serra de corona, està preparada per treballar a una velocitat de rotació entre les 800 i 1200 rpm, disposa de tija hexagonal, plat receptor, broca de centrat i 5 serres de corona de o 28 a 75 mm amb una profunditat de tall de 40 mm.
 7. Serra de corona BiM amb dentat variat progressiu de HSS per perforar fusta, plàstic, metall i material d'obra en sec amb una profunditat de tall de 40 mm. La serra de corona BiM disposa de forats d'expulsió grans i tija hexagonal per utilitzar en trepants i tornavisos a bateria. Disponible amb diàmetres des de 22 a 72 mm amb certificació TÜV.
 8. Serra de corona recoberta de carbur de tungstè ideal per a treballs en instal·lacions sanitàries i elèctriques en parets de maó i pedra. Aquesta serra de corona està disponible amb tija hexagonal per utilitzar en trepants i cargoladors, diàmetres des de 33 a 73 mm, profunditat de tall de 55 mm i subministrat amb adaptador i broca centradora.
 9. Serra de corona amb broca de carbur i adaptador SDS-Plus ideal per a treballs en formigó, maó i pedra en construcció i reforma amb una profunditat de tall de 46 mm. Aquesta serra de corona està recoberta amb plaques de metall dur de soldadura especial a prova de calor, disponible en diferents diàmetres i resistent als impactes del martell en aplicacions amb percutor.
 10. Serra de corona ajustable per a tota mena de fustes i derivats, materials d'obra seca i planxes de guix. Aquesta serra de corona permet realitzar talls nets en tres simples passos: afluixar, ajustar de forma sincronitzada i fixar.

 

Components d'una serra de corona o copa

La serra de copa o corona, si no es tracta d'una sola peça, està formada pels següents elements:

 • Base o suport.
 • Full de la serra.
 • Base de centrat.


Hi ha serres de copa o corona que estan formades únicament per un full i una broca de centrat