Decapadors

Treu les restes d'adhesius i pintures antigues fàcilment amb els nostres decapadors! A FESMÉS descobriràs la millor selecció de pistoles d'aire calent que et facilitaran les teves tasques de bricolatge. Corre per la teva!

Filtrar per:

Filtre

Què és un decapador o pistola d'aire calent?

Els decapadors o pistoles d'aire són eines elèctriques que s'utilitzen principalment per retirar les capes de pintura i òxid de forma fàcil i senzilla, ja que es caracteritzen per emetre un aire de 500ºC que s'encarrega de treure la pintura.

A més, s'utilitzen tant per a fer treballs de bricolatge a casa com un ús més professional, sempre que es prenguin les mesures de precaució i seguretat necessàries abans de posar la maquinària en marxa, així com un equip de protecció que permeti el seu ús sense perill.

Compra la pistola d'aire calent ideal a FESMÉS

Si estàs buscant una eina que et permeti desfer-te de les restes de pintura vella que tant odies o d'aquell adhesiu que és impossible de retirar sense deixar marques, Fesmés et porta la solució!

En aquesta secció posem a la teva disposició les millors pistoles d'aire calent, que transformaran aquests treballs tan pesats en tasques extremadament fàcils. Sona bé, oi?

Coneix els avantatges d'un decapador!

Comptar amb un decapador a la llar és una decisió estupenda, ja que és una eina elèctrica que compta amb diferents avantatges i beneficis, entre els quals destaquem els més significatius:

  • Genera calor ràpidament.
  • És molt versàtil, ja que es pot utilitzar per a diferents tasques relacionades amb el bricolatge.
  • Inclou mecanismes de seguretat.
  • Es refreda ràpidament .
  • No genera flama.

 

Usos dels decapadors

Els decapadors, com hem comentat anteriorment, són eines elèctriques molt versàtils que es poden aplicar en diferents tasques de bricolatge, entre les quals trobem les següents:

  1. Reparen canonades o metalls, ja que tenen la capacitat de modelar i soldar.
  2. Estoven materials que costen d'eliminar, així com cera de vela que un cop s'ha assecat, costa molt de treure.
  3. Doblar canonades de PVC o coure, gràcies a les altes temperatures que emeten.
  4. Treuen etiquetes i adhesius del cotxe de forma fàcil i sense deixar restes que empitjoren l'estètica del vehicle.