Mampares de banyera

En FÉSMES trobaràs mampares de banyera amb diferents serigrafias perquè puguis triar aquell acabat que consideris que millor encaixa en el teu bany.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Estàs cansat que se t'enganxin al cos les cortines de bany i de mullar sempre el terra del bany en sortir de la banyera?

Les mampares de banyera s'han convertit en un element essencial per a evitar esquitxades i aïllar l'espai de la banyera, i poder gaudir d'aquest moment de relax després d'un llarg dia de treball.

Existeixen diferents tipus de mampares per a la teva banyera: mampares de tancament total o mampares de tancament parcial. A FESMÉS disposem d'una gran varietat de mampares de banyera amb tancament parcial.

Característiques de les mampares de banyera amb tancament parcial

Les mampares de banyera amb tancament parcial es caracteritzen per ser un panell que només es col·loca a la part més pròxima de la sortida de l'aigua. Estas mampares de banyera destaquen per oferir una sensació de major amplitud perquè puguis gaudir d'aquest moment tan esperat durant tot el dia. Totes les mampares de banyeres que disposa FESMÉS estan fabricades amb cristall temperat de seguretat.

Tipus d'acabat de les mampares de banyera

A FÉSMES trobaràs mampares de banyera amb diferents serigrafies perquè puguis triar aquell acabat que consideris que millor encaixa amb el teu bany:

  • Mampara de banyera transparent
  • Mampara de banyera amb serigrafia

Son fàcils de netejar les mampares de banyera?

Netejar la teva mampara serà una tasca fàcil, només necessitaràs un drap o una rasqueta i un producte amb pH neutre. Com que es tracta d'una superfície llisa, no s'embrutarà en excés. Només en aquells espais dels rodaments, perfils o rails hauràs de fer una neteja una mica més profunda. I en general el teu principal enemic serà la calç, per la qual cosa recomanem utilitzar algun producte de neteja anticalç.