Cantells per taulers

Cantells de fusta per a cantellejar la nostra col·lecció de taulers de melamina amb gran assortiment de dissenys i reproduccions exactes a les melamines.

Filtrar per:

Filtre

Els cantells de fusta són un tipus d'acabat que s'aplica a les vores dels taulers de fusta per a donar-los un aspecte més atractiu i protegir-los de la humitat i el desgast.

Existeixen diversos tipus de cantells de fusta, incloent:

Cantells rodons: S'apliquen a les vores dels taulers de manera que sobresurten lleugerament i formen una espècie de perfil arrodonit. Aquest tipus de cantell és adequat per a taulers que rebran un ús moderat.

Cantells quadrats: S'apliquen a les vores dels taulers de manera que sobresurten lleugerament i formen una espècie de perfil quadrat. Aquest tipus de cant és adequat per a taulers que rebran un ús més intens.

Cantells encolats: S'apliquen a les vores dels taulers mitjançant la col·locació d'una tira de fusta encolada al llarg de la vora. Aquest tipus de cantell és adequat per a taulers que rebran un ús molt intens.

És important tenir en compte que el cantell de fusta no és una solució definitiva per a protegir les vores dels taulers de la humitat i el desgast. És necessari aplicar un acabat protectivo (com una capa de vernís o pintura) sobre el cantell de fusta per a garantir una major durabilitat i resistència.