Cantells per taulers

Cantells adhesius per a fusta per a cantellejar la col·lecció de taulers de melamina de Fesmés amb gran assortit de dissenys i reproduccions exactes a les melamines.

Filtrar per:

Filtre

Els cantells de fusta són un tipus d'acabat que s'aplica a les vores dels taulers de fusta per a donar-los un aspecte més atractiu i protegir-los de la humitat i el desgast. Existeixen diversos tipus de cantells de fusta, els més coneguts són els següents.

Tipus de cantells de fusta

  • Cantells rodons: S'apliquen a les vores dels taulers de manera que sobresurten lleugerament i formen una espècie de perfil arrodonit. Aquest tipus de cantell és adequat per a taulers que rebran un ús moderat.
  • Cantells quadrats: S'apliquen a les vores dels taulers de manera que sobresurten lleugerament i formen una espècie de perfil quadrat. Aquest tipus de cant és adequat per a taulers que rebran un ús més intens.
  • Cantells encolats: S'apliquen a les vores dels taulers mitjançant la col·locació d'una tira de fusta encolada al llarg de la vora. Aquest tipus de cantell és adequat per a taulers que rebran un ús molt intens.

És important tenir en compte que el cantell de fusta no és una solució definitiva per a protegir les vores dels taulers de la humitat i el desgast. És necessari aplicar un acabat protectivo (com una capa de vernís o pintura) sobre el cantell de fusta per a garantir una major durabilitat i resistència.

Per què comptar amb cants adhesius per a fusta?

  • Protecció de vores: els cants adhesius proporcionen una protecció crucial per a les vores dels taulers de fusta, aglomerat, MDF o qualsevol altre material similar.
  • Millora estètica: a més de la protecció, els cants adhesius juguen un paper vital en l'estètica dels mobles i projectes de fusta ja que estan disponibles en una àmplia gamma de colors, textures i acabats. Això permet als dissenyadors i fabricants de mobles coincidir o complementar el material principal de manera precisa.
  • Solució econòmica i eficient: comparat amb altres tècniques d'acabat de vores, els cants adhesius representen una solució econòmica i eficient.
  • Versatilitat d'ús: els cants adhesius per a fusta són extremadament versàtils i poden ser utilitzats en una àmplia varietat d'aplicacions; des de mobles i prestatgeries fins a panells de portes i marcs.
  • Facilitat de manteniment: una vegada aplicats, els cants adhesius són fàcils de netejar i mantenir. No requereixen tractaments especials i són resistents a la majoria de taques i líquids.