Decora els mobles amb poms i tiradors infantils

Sorprèn als més petits decorant els seus mobles amb poms i tiradors infantils!

A FESMÉS t'oferim un ampli ventall de possibilitats decoratives perquè transformis la seva habitació en un dels llocs més màgics i especials de la llar, fent-los desaparèixer tota mena de pors i inseguretats.

Els poms i tiradors infantils ompliran de color les habitacions i dormitoris dels més petits, ajudant-los a deixar-se portar per o imaginació i fantasia. No t'ho pensis més i tria el seu model favorit!

Compra poms infantils a FESMÉS

Els poms infantils es caracteritzen per ser petits elements decoratius que tenen la capacitat de transformar completament les habitacions infantils, ja que aporten aquest toc divertit i alegre que encantarà als teus petits.

De manera que, si estàs buscant elements decoratius que donen un toc d'alegria i omplin de color les habitacions dels més petits de la llar, no et pots perdre la nostra gran selecció de poms infantils.

Quin tipus de poms infantils per a armaris i mobles trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de poms infantils en una gran varietat de models, formes, mides, colors i materials. Si ens centrem en el tipus de material, diferenciem els següents:

  1. Poms infantils ABS, són ideals per aportar color i aquest toc juvenil als mobles i calaixos de la llar. Es caracteritzen per estar fabricats per un plàstic molt resistent, ideal per suportar cops i estrebades dels més petits de la llar. A més, tenen grans possibilitats decoratives, ja que és un material que permet fer dissenys i formes molt originals en una gran varietat de colors.
  2. Poms infantils Resina, es caracteritzen per la seva gran resistència, ja que suporten grans impactes i cops, convertint-se en una opció estupenda per col·locar a les habitacions dels més petits.
  3. Poms infantils ABS i Metall, una altra de les opcions que pots escollir per decorar els mobles infantils, ja que ofereixen grans dissenys d'alta qualitat i resistents als possibles estrebades i cops que puguin patir.

 

Avantatges de decorar amb poms infantils

La decoració infantil és un aspecte molt important per fer sentir bé als més petits de la llar, ja que en moltes ocasions, tenen por de quedar-sols a la seva habitació i sobretot, tenen por als armaris i espais tancats. I quina millor manera que oblidar-se de la por decorant aquests armaris i omplint-los de color i alegria amb poms infantils!

Per tant, el principal avantatge que desprenen els poms i tiradors infantils, a més de decorar l'habitació dels més petits, és la de fer-los sentir molt millor, protegits en la seva pròpia habitació, perquè en comptar amb diferents formes, dissenys i colors, podran entretenir-se i deixar volar la seva imaginació, aprenent al mateix temps a estar sols en el seu dormitori. ¿No és una idea estupenda? Omple els seus mobles de poms infantils!