Escaires, regles i metres

Estàs buscant una eina per a mesurar? Descobreix a FESMÉS el nostre catàleg de productes, on podràs trobar escaires, regles i metres, i obtenir així totes les mesures que necessitis.

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Marca
Mides (mm)
Filtre

Què és una escaire?

En el sector de la fusteria i bricolatge, és molt habitual l'ús d'eines de mesurament per a fer tasques de construcció, ja que és essencial tenir tot prèviament mesurat perquè el resultat sigui l'esperat. D'aquesta manera, permet que obtinguem, per exemple, formes perfectament quadrades, o fer un moble que està dissenyat per a un espai en concret i que, per tant, ha d'estar perfectament mesurat per a poder posar-ho aquí.

Un escaire és una eina pensada per a construccions que tenen angles de 90°, ja que aquesta composta per dues barres metàl·liques, que formen un angle de 90°, en la qual les dues trobes numeració per a mesurar.

Per a què serveix una escaire?

Aquest tipus d'eina aquesta pensada per a donar un angle recte en les construccions com pot ser la realització d'unes escales, en el qual totes tenen una mateixa grandària i són perfectament quadrades. Per tant, un escaire és una eina perfecta per a tota mena de construccions quadrades com la realització de taules, calaixos, armaris, parets, sostres, entre moltes altres.

Llavors, és una eina que et permet treballar de manera més ràpida i àgil en tenir els dos costats que formen un angle recte, ja que podries fer el mateix amb una regla normal, però trigaries moltíssim més i pots córrer el risc que no surti perfecte com amb una escaire.

Tipus d'escaires

Aquesta eina té un patró que segueixen totes, que és el seu angle de 90°, però que pot estar compost de fusta o ferro. I, podem trobar algunes variables:

  • Escaire regulable: Aquest escaire es diferencia de totes les altres en el fet que pots regular l'angle, d'aquesta manera pots obtenir diferents formes per a poder mesurar, com a triangles o objectes més grans de 90°.
  • Escaire combinada: És un tipus d'escaire que permet moure un costat d'aquesta, per a poder obtenir una escaire de 90è amb una grandària en concret o una escaire de 45º amb una grandària en concret, ja que té les dues formes en un mateix costat.
  • Escaire 3D: És una eina que permet adaptar-se perfectament a un objecte i així mesurar peces tridimensionals, permet posar la grandària d'una broca, i permet fer tots els angles que vulguis fins a 90°.