Estors amb motor

Pren el control de la llum a casa gràcies als nostres estors motoritzats sense cables. De fàcil instal·lació i amb comandament a distància. Models opacs o translúcids.

Filtrar per:

Col·lecció
Color
Alçada (mm)
Amplada (mm)
Preu
Marques
Filtre

Comprar estors motoritzats a Fesmés

Estors motoritzats de fàcil instal·lació ja que no necessiten presa de llum elèctrica i fàcil accionament gràcies al seu comandament a distància.

 • Preparat per funcionar: L'estor es lliura amb el motor ja instat, la bateria carregada, i el comandament emparellat amb l'estor. A punt per instal·lar i accionar!
 • Controla tots els teus estors: El comandament a distància disposa de 15 canals, per la qual cosa es poden accionar fins a 15 estors amb un sol comandament, ja sigui de forma independent o alhora.
 • Sense cables: El motor, amb bateria de liti i llum indicadora de càrrega, es recarrega amb USB (s'inclou un cable micro USB de 3 metres per facilitar el procés de recàrrega).

Avantatges dels estors motoritzats

Els estors motoritzats són una solució moderna i automatitzada per a casa teva. Et permetran controlar l'entrada de llum a les teves habitacions només prement un botó. Això aporta nombrosos avantatges davant dels estors tradicionals, que et presentem a continuació:

 • Comoditat: Oblida't d'aixecar-te del sofà o el llit per ajustar els teus estors, ja que aquests es mouen automàticament mitjançant un sistema motoritzat. Només cal utilitzar el comandament a distància o fins i tot programar-los per obrir-se o tancar-se segons les teves preferències.
 • Versatilitat: Els estors motoritzats et permeten ajustar el nivell exacte de llum que desitges en cada moment del dia, oferint-te més versatilitat que els models tradicionals, on els has de manipular manualment.
 • Seguretat: Els estors motoritzats poden simular activitat a casa teva quan no ets present, brindant major seguretat en dissuadir possibles intrusos.
 • Estalvi energètic: En tenir la possibilitat de controlar fàcilment quanta llum entra a casa teva, podràs aprofitar-la al màxim segons l'estació i hora del dia.

Quins tipus d'estors amb motor trobareu a Fesmés?

Tots els nostres estors motoritzats enrotllables compten amb característiques com:

 • Estors motoritzats sense cables: tant el propi estor com el comandament a distància funcionen amb bateria. Per això només hauràs de carregar-los i oblidar-te de complicades instal·lacions amb cables.
 • Estors motoritzats de sostre o paret: els nostres estors de motor poden instal·lar-se tant al sostre o paret de casa teva.
 • Estors motoritzats controlables: a través del comandament a distància podràs pujar i baixar els estors. A més, compten amb funcionalitats com definir els límits superior i inferior de cada estor, fixar una posició intermèdia, controlar la velocitat i el tipus de moviment.
 • Estors amb motor opacs o translúcids: depenent del tipus de bloqueig de llum que vulguis, podràs escollir entre diferents models que no deixen passar res de llum (opacs), o aquells que permeten que l'habitació segueixi il·luminada (translúcids).