Perfils PVC

Perfils de PVC en diferents formats i acabats ideals per a tot tipus d'aplicacions gràcies a la seva facilitat de treball i d'encolat. Gran resistència als cops, ratllades i a la decoloració

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Mides (mm)
més... menys
Longitud (mt)
Filtre

Compra perfils de PVC a FESMÉS

Els perfils de PVC estan marcant tendència en el mercat, ja que tenen la capacitat de modificar i millorar l'aspecte de l'habitatge tant per fora com per dins, i et permeten modernitzar totes les portes i finestres de la llar de manera fàcil i econòmica.

Per tant, si t'has cansat de l'estil decoratiu del teu habitatge i necessites fer un canvi i modernitzar l'ambient de les diferents estances de manera urgent, els perfils de PVC t'estan esperant, No te'ls perdis!

Per a què serveixen els perfils de PVC?

Els perfils de PVC són una opció popular per a les finestres i portes, a causa de la seva durabilitat i resistència a l'aigua. També s'utilitzen en altres aplicacions, com en la fabricació de canonades. Els perfils de PVC estan fets de polietilè tereftalato, que és una resina sintètica derivada del petroli. Aquest material és molt versàtil i pot ser modelat per a diferents formes i grandàries.

Descobreix els avantatges d'un perfil PVC!

Els perfils de PVC aporten un gran ventall d'avantatges que els converteix en un dels perfils més utilitzat en els habitatges. Entre els diferents avantatges, destaquem els més significatius:

Compten amb propietats aïllants i de seguretat, ja que ofereixen un gran aïllament tant tèrmic com acústic.
Tenen una llarga vida útil, ja que són resistents i duradors.
No requereixen un manteniment determinat, únicament necessiten netejar-se de tant en tant amb un drap mullat i sabó o bé, si vols que quedin en perfectes condicions, també es poden netejar amb un producte específic de perfils de PVC.
Són respectuosos amb el medi ambient, ja que no desprenen substàncies tòxiques durant la seva elaboració.
Poden reciclar-se i aprofitar-se per crear nous perfils de PVC.
Contribueixen a un estalvi d'energia considerable.
Compleixen amb les normatives, com el Codi Tècnic (CTE).

Quin tipus de perfils de PVC per a portes i finestres trobaràs?

En aquesta secció descobriràs diferents tipus de perfils de PVC segons la forma que mostrin, entre els quals trobem els següents:

Perfil angular, són perfils amb angle de costats iguals.
Perfil angular L, són perfils amb angle de diferents mides que tenen forma de L, i, per tant, d'una banda, són més llargs que per l'altre.
Perfil llom, són perfils que es caracteritzen per la seva gran flexibilitat.
Perfil U, com el seu propi nom indica, són perfils que tenen forma d'U i són de caràcter rígid.