Domòtica

Suma't a la nova tendència i transforma el teu habitatge en un lloc còmode i segur amb domòtica! A Fesmés trobaràs els millors dispositius domòtics a preus increïbles. No te'ls pots perdre!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Potència (W)
Filtre

Què és la domòtica?

La domòtica consisteix en un conjunt de tecnologies que permeten l'automatització intel·ligent de l'habitatge, facilitant així les diferents tasques de la llar. A més, permet optimitzar al màxim el temps i l'energia, aconseguint millorar tant en seguretat com en comoditat.

Coneix els beneficis que aporta la domòtica a l'habitatge!

Comptar amb domòtica a l'habitatge serà una de les millors decisions que podràs prendre, ja que aporta un gran ventall d'avantatges i beneficis, entre els quals destaquem els següents:

 • Estalvi en el consum energètic, ja que, a través de la tecnologia intel·ligent, es gestiona la il·luminació, climatització, apagat i encès d'electrodomèstics. A més, posa en funcionament els dispositius en les hores menys costoses, aconseguint així reduir considerablement el preu de la factura energètica.
 • Facilita l'accessibilitat, ja que permet gestionar els elements de la llar a qualsevol tipus de persones, independentment de les seves capacitats. També posa en funcionament diversos dispositius a distància, aspecte molt important que facilita la comoditat.
 • Incrementa la seguretat a l'habitatge, amb vigilància, tancaments automàtics i alarmes que detecten tant la presència de persones, com fum, gas ... etc.
 • Millora la comoditat i qualitat de vida, ja que és una tecnologia capaç d'obrir, tancar portes i programar diversos dispositius, sense la necessitat d'haver d'estar pensant a encendre la llum, activar el reg, entre altres tasques.
 • Garanteix comunicacions, ja que l'usuari adapta la domòtica a les seves necessitats, mitjançant el telèfon o ordinador, podent així controlar totes les funcions de la llar.

 

Aconsegueix una casa domòtica amb FESMÉS

Si t'estàs plantejant transformar el teu habitatge i sumar-te a les noves tecnologies, estàs en el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de dispositius domòtics, entre els quals diferenciem els següents:

 1. Alarmes per a casa i detectors, dispositius fonamentals per millorar la seguretat a la llar, sobretot quan no hi ha ningú a casa.
 2. Càmeres wifi i sensors de moviment, ofereixen una vigilància les 24 hores del dia, aportant seguretat i tranquil·litat als usuaris de l'habitatge.
 3. Temporitzadors endoll i programadors, són dispositius de vital importància que permeten estalviar en consum energètic i milloren la comoditat de qualsevol, ja que et faciliten les tasques, i programen tots els dispositius que vulguis,  sense necessitat d'estar pendent en encendre o apagar un dispositiu a una hora determinada.
 4. Cronotermòstats, ideals per mantenir la temperatura de la llar, independentment que estiguis o no a casa.
 5. Timbres sense fil i intèrfons, et permeten saber qui vol entrar al teu habitatge, comunicar-te amb la persona i permetre-li el pas o no, sense necessitat de moure't del lloc.
 6. Timbres amb fils, com el seu propi nom indica, són aquells timbres a les que hi ha un cable entre el polsador i receptor.
 7. Panys automàtics, aporten seguretat a la llar, ja que asseguren el tancament de les portes.