Domòtica

Suma't a la nova tendència i transforma el teu habitatge en un lloc còmode i segur amb domòtica! A Fesmés trobaràs els millors dispositius domòtics a preus increïbles. No te'ls pots perdre!

Filtrar per:

Filtre

Què és la domòtica?

La domòtica consisteix en un conjunt de tecnologies que permeten l'automatització intel·ligent de l'habitatge, facilitant així les diferents tasques de la llar. A més, permet optimitzar al màxim el temps i l'energia, aconseguint millorar tant en seguretat com en comoditat.

Coneix els beneficis que aporta la domòtica a l'habitatge!

Comptar amb domòtica a l'habitatge serà una de les millors decisions que podràs prendre, ja que aporta un gran ventall d'avantatges i beneficis, entre els quals destaquem els següents:

 • Estalvi en el consum energètic, ja que, a través de la tecnologia intel·ligent, es gestiona la il·luminació, climatització, apagat i encès d'electrodomèstics. A més, posa en funcionament els dispositius en les hores menys costoses, aconseguint així reduir considerablement el preu de la factura energètica.
 • Facilita l'accessibilitat, ja que permet gestionar els elements de la llar a qualsevol tipus de persones, independentment de les seves capacitats. També posa en funcionament diversos dispositius a distància, aspecte molt important que facilita la comoditat.
 • Incrementa la seguretat a l'habitatge, amb vigilància, tancaments automàtics i alarmes que detecten tant la presència de persones, com fum, gas ... etc.
 • Millora la comoditat i qualitat de vida, ja que és una tecnologia capaç d'obrir, tancar portes i programar diversos dispositius, sense la necessitat d'haver d'estar pensant a encendre la llum, activar el reg, entre altres tasques.
 • Garanteix comunicacions, ja que l'usuari adapta la domòtica a les seves necessitats, mitjançant el telèfon o ordinador, podent així controlar totes les funcions de la llar.

 

Aconsegueix una casa domòtica amb FESMÉS

Si t'estàs plantejant transformar el teu habitatge i sumar-te a les noves tecnologies, estàs en el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de dispositius domòtics, entre els quals diferenciem els següents:

 1. Alarmes per a casa i detectors, dispositius fonamentals per millorar la seguretat a la llar, sobretot quan no hi ha ningú a casa.
 2. Càmeres wifi i sensors de moviment, ofereixen una vigilància les 24 hores del dia, aportant seguretat i tranquil·litat als usuaris de l'habitatge.
 3. Temporitzadors endoll i programadors, són dispositius de vital importància que permeten estalviar en consum energètic i milloren la comoditat de qualsevol, ja que et faciliten les tasques, i programen tots els dispositius que vulguis,  sense necessitat d'estar pendent en encendre o apagar un dispositiu a una hora determinada.
 4. Cronotermòstats, ideals per mantenir la temperatura de la llar, independentment que estiguis o no a casa.
 5. Timbres sense fil i intèrfons, et permeten saber qui vol entrar al teu habitatge, comunicar-te amb la persona i permetre-li el pas o no, sense necessitat de moure't del lloc.
 6. Timbres amb fils, com el seu propi nom indica, són aquells timbres a les que hi ha un cable entre el polsador i receptor.
 7. Panys automàtics, aporten seguretat a la llar, ja que asseguren el tancament de les portes.