Il·luminació exterior

Il·lumina, decora i treu-li partit a l'exterior de casa teva! A Fesmés trobareu un ampli catàleg d'il·luminació d'exterior i per al jardí amb tot tipus de llums i làmpades en diferents dissenys, mides i potències al millor preu.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
més... menys
Color de la llum
Filtre

La il·luminació d'una llar és un dels aspectes més importants, ja que depenent de l'estil i tipus de llum que decideixis col·locar, aconseguiràs crear un ambient o un altre i no només afecta l'interior de l'habitatge, sinó que quan parlem d'il·luminació en terme generals, ens referim tant a l'interior com a l'exterior de la llar.

Fesmés no volem que se t'oblidi la importància de la il·luminació exterior, i per aquest motiu, t'oferim la millor selecció d'il·luminació exterior perquè trobis el tipus de llum que més t'agradi per a cada zona, ja sigui la terrassa, el jardí, la barbacoa o el porxo.

Tipus d'il·luminació exterior

Si estàs buscant diferents tipus de llums que il·luminin el jardí, terrassa o qualsevol espai a l'aire lliure del teu habitatge, no et pots perdre la secció d'il·luminació exterior, en la qual trobaràs una gran diversitat de llums que il·luminaran les diferents parts del jardí o terrassa, ja siguin llums penjants d'exterior per il·luminar les taules o bé, llums sobremur que il·luminaran tant l'exterior com l'entrada de casa.

Si prefereixes una il·luminació que no ocupi massa espai i sigui discreta, però elegant, els aplics exteriors de paret seran el teu millor aliat per il·luminar l'exterior, ja que són petites llums que van subjectes a les parets exteriors de la llar, il·luminant l'exterior de l'habitatge i guiant a tot aquell que entri a la llar. En funció dels teus gustos i preferències, podràs escollir entre aplics exteriors amb dissenys més moderns o clàssics.

Si el teu objectiu és transformar el jardí en un lloc acollidor, els llums solars jardí, garlandes i llums decoratives seran tot un encert, ja que es caracteritzen per presentar diferents dissenys decoratius que desprenen una llum càlida, creant aquest ambient acollidor tan desitjat i convertint qualsevol espai exterior en un lloc amb encant.

Finalment, no podem passar per alt els projectors LED, ja que a més de caracteritzar-se per ser un tipus de llum que consumeix poca energia, són capaços d'il·luminar i omplir de vida espais exteriors de grans dimensions.

Com pots veure, a Fesmés comptem amb un ampli catàleg d'il·luminació exterior per al vostre jardí, terrassa o balcó. Entra a la pàgina web i compra la millor il·luminació per a casa teva.

FAQs

Quin tipus d'il·luminació és millor per a espais a l'aire lliure com ara jardins o terrasses?

Per a espais a l'aire lliure com ara jardins o terrasses, la il·luminació ambiental suau i difusa sol ser la més recomanada. Això es pot aconseguir amb aplics de paret, fanals o garlandes de llums que brindin una llum càlida i acollidora.

Quina és la diferència entre il·luminació directa i il·luminació ambiental en exteriors?

La il·luminació directa s'enfoca a il·luminar àrees específiques, com ara camins o elements decoratius, mentre que la il·luminació ambiental busca crear un ambient general de confort i calidesa a l'espai exterior.

Quins tipus de bombetes són més adequades per a la il·luminació exterior en termes de durabilitat i eficiència energètica?

Les bombetes LED solen ser l'opció més recomanada per a il·luminació exterior, ja que són duradores, eficients en consum d'energia i ofereixen una àmplia varietat de tons de llum.

Com puc calcular la quantitat d'il·luminació necessària pel meu pati o jardí?

Una regla general és utilitzar almenys 10-20 lúmens per metre quadrat per a il·luminació ambiental, i més lúmens per a àrees de major activitat. És aconsellable fer un disseny d'il·luminació per determinar la quantitat exacta de llums necessàries.