Il·luminació exterior

Il·lumina, decora i treu-li partit a l'exterior de casa teva! A Fesmés trobareu un ampli catàleg d'il·luminació d'exterior i per al jardí en diferents dissenys, mides i potències al millor preu.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
més... menys
Color de la llum
Filtre

La il·luminació d'una llar és un dels aspectes més importants, ja que depenent de l'estil i tipus de llum que decideixis col·locar, aconseguiràs crear un ambient o un altre i no només afecta l'interior de l'habitatge, sinó que quan parlem d'il·luminació en terme generals, ens referim tant a l'interior com a l'exterior de la llar.

Fesmés no volem que se t'oblidi la importància de la il·luminació exterior, i per aquest motiu, t'oferim la millor selecció d'il·luminació exterior perquè trobis el tipus de llum que més t'agradi per a cada zona, ja sigui la terrassa, el jardí, la barbacoa o el porxo.

Tipus d'il·luminació exterior per al teu jardí

Si estàs buscant diferents tipus de llums que il·luminin el jardí del teu habitatge, no et pots perdre la secció d'il·luminació jardí, en la qual trobaràs una gran diversitat de llums que il·luminaran les diferents parts del jardí, ja siguin llums penjants d'exterior per il·luminar les taules de jardí o bé, llums sobremur que il·luminaran tant el jardí com l'entrada de casa.

Si prefereixes una il·luminació que no ocupi massa espai i sigui discreta, però elegant, els aplics exteriors de paret seran el teu millor aliat per il·luminar el jardí, ja que són petites llums que van subjectes a les parets exteriors de la llar, il·luminant l'exterior de l'habitatge i guiant a tot aquell que entri a la llar. En funció dels teus gustos i preferències, podràs escollir entre aplics exteriors amb dissenys més moderns o clàssics.

Si el teu objectiu és transformar el jardí en un lloc acollidor, els llums solars jardí, garlandes i llums decoratives seran tot un encert, ja que es caracteritzen per presentar diferents dissenys decoratius que desprenen una llum càlida, creant aquest ambient acollidor tan desitjat i convertint qualsevol espai exterior en un lloc amb encant.

Finalment, no podem passar per alt els projectors LED, ja que a més de caracteritzar-se per ser un tipus de llum que consumeix poca energia, són capaços d'il·luminar i omplir de vida espais exteriors de grans dimensions.

Com pots veure, a Fesmés comptem amb un ampli catàleg d'il·luminació exterior per al vostre jardí, terrassa o balcó. Entra a la pàgina web i compra la millor il·luminació per a casa teva.