Ganxos paret

Troba ganxos per a penjar i mantenir l'ordre i estalviar espai. Tenim el ganxo per a penjar que estàs buscant, sigui del tipus que sigui.

Filtrar per:

Tipus de producte
Acabat
més... menys
Fixació
Nº de ganxos o poms
Filtre

Què són els ganxos per penjar?

Els ganxos per penjar són petites peces que es col·loquen a la paret i s'utilitzen per penjar mocadors, claus i altres elements que tenen poc pes, ja que, per penjar objectes pesats, es recomanen utilitzar penjadors de peu.

La majoria dels models de ganxos per penjar que trobaràs en aquesta secció són ganxos adhesius per penjar que no requereixen cap instal·lació específica per col·locar-los, i, per tant, no necessiten forats per poder-se instal·lar correctament.

On comprar ganxos per penjar

T'agradaria millorar l'ordre a la teva cuina o a qualsevol estada de la llar i guanyar espai extra d'emmagatzematge? Amb els nostres ganxos adhesius ho aconseguiràs!

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de ganxos per penjar adhesius en diferents estils, dissenys i mides, perquè trobis el que més t'agradi i s'adeqüi a les teves necessitats.

Per què serveixen els ganxos per penjar?

Si estàs pensant a crear-te i dissenyar el teu propi penjador, et caldrà comptar amb ganxos per penjadors, que et permetin dissenyar el teu penjador perfecte.

Els ganxos per penjar ofereixen un gran ventall de possibilitats decoratives, ja que aquest tipus de ganxos et permeten des de crear el teu propi penjador, deixant-te portar pel teu costat més creatiu, fins a distribuir els ganxos per les diferents estances de la llar, aportant el teu propi estil decoratiu i guanyant en espai d'emmagatzematge. Oi que són una opció estupenda? No te'ls perdis!

Tipus de ganxos per penjar

Independentment del tipus de ganxo que estiguis buscant, ja sigui per col·locar a la cuina, al bany o a l'habitació, a FESMÉS t'oferim els millors ganxos paret. Si ens centrem en els materials, podem diferenciar els següents ganxos:

  • Ganxos paret acer, són ideals per a col·locar en llocs transitats que requereixin ús continu, ja que són duradors i resistents.
  • Ganxos paret fusta, són la millor opció si el que estàs buscant és calidesa, ja que la fusta converteix qualsevol lloc en un espai càlid i acollidor.
  • Ganxos paret plàstic i PVC, són lleugers i combinen amb qualsevol estil decoratiu.
  • Ganxos paret ferro, es caracteritzen per ser ganxos tradicionals, duradors i lleugers, ideals per a col·locar en ambients d'estil més clàssic.


Fes un cop d'ull i troba l'ideal per a tu! I si tens qualsevol dubte, pots contactar-nos i t'ajudarem a trobar la millor opció per a tu i els teus projectes.