Escombretes bany

Necessites una escombreta de bany per complementar el vàter? Entra a Fesmés i descobreix les nostres escombretes de bany.

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
més... menys
Material
Color
més... menys
Filtre

Les escombretes de bany:

Les escombretes de bany són accessoris de bany una mica peculiars, ja que, normalment, no acostumem a donar-li molta importància i fins i tot ens oblidem d'elles, però quan arriba el moment de la veritat i necessitem fer ús d'una escombreta de bany, és quan ens adonem realment de la importància que tenen.

Segur que tu també t'has vist en alguna situació de dificultat, d'haver d'usar el bany rústic  d'algun familiar o amic i creuar els dits desitjant que hi hagi una escombreta de bany al costat de la tassa de bany, oi? Doncs per aquest mateix motiu, hauràs de tenir una escombreta de bany, perquè es pugui fer ús d'ella quan més es necessiti. Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat de colors, mides i materials al millor preu.

Tipus d'escombretes de bany:

En aquesta secció trobaràs escombretes de bany de plàstic, escombretes de bany de metall i escombretes de bany d'acer inoxidable en diferents acabats perquè escullis la que més t'agradi, ja que a més de la funcionalitat que exerceixen, es caracteritzen pels seus dissenys, que formaran part de la decoració. A més, podràs combinar la teva escombreta de bany amb els altres complements de bany i així aconseguir una harmonia i un ambient idoni en un dels llocs més íntims de la llar.

Finalment, trobaràs recanvis d'escombretes de bany perquè puguis reparar i reutilitzar la teva escombreta anterior sense necessitat de comprar una nova.