Mecanismes estancs d'exterior

Descobreix els millors mecanismes estancs i equipa l'exterior de la seva vivenda! A FESMÉS trobaràs polsadors de trucada, endolls i per a col·locar en jardins, terrasses, barbacoes o piscines i gaudir amb total seguretat. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Filtre

Què són els mecanismes d'estanc exteriors?

Els mecanismes d'estanc exteriors, com el seu nom indica, són mecanismes dissenyats per a la seva instal·lació en exteriors, i per tant, estan preparats per suportar les diferents inclemències meteorològiques sense que es faci malbé el mecanisme, ja que compten amb una tapa que aporta la protecció necessària.

Aquest tipus de mecanismes es col·loquen en terrasses, jardins i barbacoes exteriors, amb la finalitat de poder connectar-los al corrent elèctric, tenint així les mateixes prestacions que a l'interior de la llar, i podent gaudir i amortitzar al màxim de les zones exteriors.

Quin tipus de mecanismes elèctrics estancs trobaràs a FESMES?

En aquesta secció trobaràs diferents mecanismes estancs per a col·locar a l'exterior del teu habitatge, entre els quals diferenciem els següents:

  1. Polsador de trucada, un mecanisme de gran importància per col·locar a les portes exteriors de la llar que donen directament al carrer i que no tenen cap estructura que protegeixi i cobreixi les instal·lacions.
  2. Bases d'endoll tant individuals com múltiples, ideals per ubicar al jardí i poder endollar diferents aparells electrònics així com equips de música, planxes elèctriques per cuinar a l'exterior de jardí, entre altres usos.


A més, també diferenciem els mecanismes elèctrics amb les següents col·leccions:

  1. Aquarius, col·lecció composta per interruptors, polsadors i endolls de color blanc i amb alta protecció contra els raigs UV. A més, els endolls es caracteritzen per estar rodejats d'un plàstic de color gris que aporta gran protecció i resistència davant les inclemències meteorològiques.
  2. Atlantis, col·lecció fabricada en color gris i amb alt grau de protecció contra els raigs UV, caracteritzada principalment pels endolls, ja que aquests presenten una tapa que aporta gran protecció i durabilitat.

 

Avantatges de comprar mecanismes estancs per a l'habitatge

Els mecanismes d'estanc per a exterior compten amb una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  • Aporten gran seguretat i confort, ja que en estar coberts i preparats per ser a la intempèrie, es poden mullar i ocasionar cap mena d'accident.
  • S'instal·len en zones amb alt grau d'humitat, podent així instal·lar-los en soterranis, piscines, terrasses i jardins.
  • Compten amb un disseny robust i durador.
  • Són molt resistents.
  • Són molt fàcils d'instal·lar.