Compra el llapis o retolador per a fusta ideal a Fesmés

Segur que a tu també t'ha passat, d'arribar a casa amb les mans plenes de bosses de la compra, intentar obrir la porta de casa fent malabars, posar les claus al rebedor de fusta i de cop i volta, una d'aquestes bosses que estaves intentant que no et caigués, decideix trencar a sobre, deixant-li una petita marca ocasionada pel cop.

En aquest precís moment, és quan ens omplim de ràbia i impotència, al veure que la superfície de fusta s'ha malmès i sobre per culpa nostra. Però, que no s'estengui el pànic, perquè a FESMÉS et portem la solució.

En aquesta secció trobaràs llapis i retoladors que et permetran arreglar qualsevol desperfecte que s'hagi ocasionat accidentalment sobre qualsevol superfície de fusta, oferint una solució instantània al problema. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Què són els llapis reparadors de fusta?

Els llapis reparadors de fusta, com el seu propi nom indica, són llapis que s'encarreguen de reparar qualsevol desperfecte que presenti la superfície de fusta.

Aquest tipus de llapis, estan fabricats amb ceres dures de colors, que permeten i faciliten una aplicació senzilla sobre la fusta.

Avantatges dels retoladors reparadors de fusta

Els retoladors de fusta compten amb un seguit d'avantatges que hem de tenir en compte, entre les quals es troben les següents:

  • Fàcil aplicació i instantanis resultats, ja que et permet omplir qualsevol rascada, cop o ratllada simplement fregant el llapis.
  • Retorna l'aspecte original, a aplicar el retolador reparador sobre la superfície de fusta danyada, aconsegueix que el moble torni a tenir el seu aspecte original.
  • Ofereixen un assecament ràpid, ja que la superfície de fusta estarà a punt 15 minuts després de l'aplicació del reparador.
  • Ofereixen un bon grau de cobriment.


Quin tipus de reparadors per a fusta t'oferim?

En aquesta secció t'oferim dos tipus de reparadors i retocs de fusta:

  1. Llapis reparador fusta, omple per simple fregament les possibles ratllades, cops i esgarrapades que puguin estar presents en les superfícies i mobles de fusta.
  2. Llapis de retoc per a fusta, que permet omplir per simple fregament les ratllades i les rascades que es produeixen de forma accidental en els mobles i en les fustes.

 

Com s'aplica un reparador de fusta?

Per aplicar tant un llapis com un retolador de fusta, cal seguir els següents passos:

  1. Neteja la superfície de fusta que vols reparar amb un drap humit, amb la finalitat d'eliminar qualsevol resta de pols o brutícia.
  2. Aplica el llapis o el retolador per punts i a poc a poc, mai ho farem de forma seguida, ja que per aconseguir un resultat excel·lent, s'aconsellen successives passades suaus, en lloc d'una passada forta.
  3. Esperar aproximadament uns 15 minuts per aconseguir un bon assecat
  4. De manera opcional, un cop transcorregut el temps d'assecament, podràs encerar o envernissar el moble de fusta.