Reg soterrat

Instal•la un circuit de reg enterrat al teu jardí i aconsegueix una gespa o terreny de conreu impecable! A FESMÉS t'oferim tot el necessari per gaudir d'un reg enterrat a preus increíbles.

Filtrar per:

Tipus de producte
Aplicació
més... menys
Tipus de connexió
més... menys
Arc (Graus)
Abast radi (mt)
Emergència (mm)
Forma
Filtre

Què és el reg enterrat?

El reg enterrat és un dels sistemes de reg més eficaços i còmodes, ja que funciona automàticament, podent programar-lo al teu gust per aconseguir tenir una gespa, hort o jardí en perfecte estat.

Aquest tipus de reg consisteix en un conjunt de canonades situades sota terra i connectades als diferents difusors i emissors de reg, que a través d'un programador, aconsegueixes tenir un sistema de reg automàtic, oblidant-te de la preocupació de la cura del teu jardí. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Avantatges del reg subterrani i enterrat

Comptar amb un sistema de reg enterrat a l'habitatge t'oferirà un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

Tranquil·litat i comoditat, en saber que el jardí i  l'hort del teu habitatge s'anirà regant automàticament, sense que hagis d'estar pendent de recordar-te de regar.

Estalvi de treball i temps, ja que en comptar amb un sistema automàtic, t'evitaràs la tasca de regar tot el jardí.

Certesa  en saber que tot el jardí o hort obtindrà la part d'aigua adequada, sense preocupar-te de deixar-te alguna zona sense regar.

Característiques del reg enterrat per a gespa

En funció del terreny o de la zona que es pretengui regar, podràs escollir un tipus de reg enterrat o un altre. En el cas de voler un reg enterrat per gespa, el sistema més eficaç és el de regar amb aspersors de llarga distància, amb la finalitat d'assegurar que totes les parts de la gespa quedin ruixades d'aigua i creixin al mateix temps.

El reg enterrat per a gespa es caracteritza principalment pels següents aspectes:

És un tipus de reg eficaç, ja que en  no estar exposat a la intempèrie, l'aigua no es pot evaporar ni desaprofitar amb els diferents agents meteorològics.

És molt durador, ja que no pateix les inclemències meteorològiques.

Garanteix el correcte manteniment de grans superfícies sense esforç físic.

Quin tipus de reg enterrat per a jardí i accessoris trobaràs?

En aquesta secció t'oferim tot el necessari perquè puguis instal·lar el reg enterrat al teu habitatge sense cap tipus de problema. Entre els diferents productes, diferenciem els següents:

  1. Arquetes, s'encarreguen d'allotjar i protegir les vàlvules i altres elements enterrats.
  2. Difusors, són emissors de reg que expulsen l'aigua sense realitzar moviments, aconseguint així un correcte regat de tota la superfície.
  3. Electrovàlvules, són elements fonamentals per controlar el flux d'aigua a través de la canonada. A més, s'encarreguen d'obrir i tancar el pas d'aigua en funció de les ordres que rebi del programador del reg automàtic.
  4. Sensor de pluja, és un altre dels elements fonamentals per aconseguir un reg automàtic perfecte, ja que el sensor de pluja s'encarrega d'evitar que els aspersors es disparin de manera automàtica durant o després de la pluja, evitant així malgastar l'aigua.
  5. Toveres, és el lloc en el qual s'expulsa l'aigua cap a la superfície desitjada, determina tant l'abast, és a dir, fins on arribarà l'aigua, com la forma del ventall.
  6. Canonades, ideals per a ús agrícola, ja són molt resistents, lleugeres i amb gran flexibilitat, permetent així un ràpid i senzill muntatge en terrenys amb traçats abruptes i trajectes sinuosos.
  7. Turbines, s'encarreguen de llançar l'aigua a gran distància, ideals per regar superfícies de grans dimensions.
  8. Vàlvules, són claus de pas que, gràcies a una petita esfera que conté a l'interior, permeten obrir i tancar la sortida de l'aigua.
  9. Accessoris d'instal·lació, com el seu nom indica, són els accessoris necessaris per dur a terme una correcta instal·lació del reg enterrat.