Pintura per a piscines

Arregla, repara i posa a punt la piscina per al bon temps! Troba a FESMÉS les millors pintures per a piscina, ideals per gaudir com mai d'una piscina en condicions.

Filtrar per:

Filtre

Compra la pintura per a piscina perfecta a FESMÉS


Som conscients que l'hivern, encara que a molts els agradi el fred, la pluja i la neu, després de tants mesos de mal temps, ens ve de gust una mica de sol, bon temps i aquest morenet a la pell que tant ens afavoreix.

Si ets d'aquestes persones afortunades que compten amb una piscina a la llar, una de les millors maneres de preparar-se per a l'estiu, és començar a destapar la piscina i posar-te mans a l'obra, deixant-la en perfectes condicions per estrenar la temporada d'estiu quan el temps i la temperatura ho permetin. De manera que, quan vegis el contingut d'aquesta secció, t'encantaran les nostres pintures per a piscines.

A FESMÉS descobriràs la millor qualitat de pintures per a piscines de marques pioneres en el sector com Bruguer o Montó, que aportaran resistència, protecció i embelliment a la teva piscina.

Per què comprar pintures per a piscines?

Les piscines, per mantenir-les en bon estat i poder gaudir-les al màxim, requereixen un bon manteniment i temps de dedicació. La majoria de vegades,  gaudim de la piscina amb amics o familiars, i l'únic que desitgem és passar un bon dia amb les persones que més estimem, generant records i moments que quedaran permanentment gravats a la nostra ment i en recordar-los, ens sortirà aquell somriure que ens transportarà a aquest dia d'estiu tan fantàstic.

De manera queen comprar una pintura per a piscina, milloraràs per complet el seu aspecte per tal de compartir-la i gaudir-la amb els teus.

Tipus de pintura per a piscines

Hi ha diferents tipus de pintures per a piscina que milloraran i tindran cura del seu aspecte per tal de deixar-la en perfectes condicions i preparada per ser utilitzada quan comenci el bon temps. En aquesta secció podràs trobar:

  • Pintura per a piscines al clorocautxú, és una de les pintures més utilitzades per a la millora i manteniment de la piscina, ja que a més del seu gran poder d'adherència i ràpid assecat, està composta per materials de gran resistència, capaç de resistir als fongs i als productes químics que s'utilitzen per al bon manteniment de l'aigua.
  • Pintura per a piscines a l'aigua, és un altre tipus de pintura per a piscina, que, encara que ofereix menys resistència, deixa la piscina en perfecte estat, no desprèn cap tipus d'olor i s'aplica de forma més senzilla. A més, evita la formació i aparició d'algues o floridura.

 

Quina pintura piscina comprar?

Abans d'escollir el tipus de pintura per a piscina, caldrà que tinguis coneixement de la pintura que s'ha utilitzat prèviament a la piscina, perquè si la piscina ja havia estat pintada amb pintura de clorocautxú, hauràs d'escollir pintura per a piscines al clorocautxú, en cas contrari, hauràs de triar pintura per a piscines a l'aigua, ja que no és recomanable utilitzar els dos tipus de pintura a la mateixa piscina.

Però, si no tens coneixement del tipus de pintura que s'havia aplicat prèviament, és millor que et decantis per una pintura a l'aigua, ja que, en cas contrari, es podria espatllar la superfície.

Finalment, si és una piscina d'obra nova, que encara no s'ha arribat a pintar mai, hauràs d'analitzar la zona en la qual està ubicada i la destresa que tinguis per aplicar la pintura, escollint un tipus o un altre.