CORTINES A MIDA

CORTINES A MIDA

Confeccionem cortines a mida especialment per a tu. T'acompanyem en el procés d'elecció, confeccionem la cortina a mida i la instal·lem al teu domicili.

La màgia de les nostres cortines a mida

Benvingut al nostre racó de cortines a mida! Aquí és on la funcionalitat i la bellesa s'entrellacen per donar vida als teus somnis decoratius. A FesMés, creiem que cada finestra té una història per explicar i cada espai mereix un toc d'estil únic.

El nostre servei exclusiu de cortines a mida ha estat dissenyat per fer realitat els teus somnis, sense complicacions ni preocupacions. T'oferim cortines a mida per decorar totes les estances de la llar i crear espais únics que reflecteixin l'estil que s'adapti més al teu entorn, ja sigui modern, clàssic, rústic, ètnic, etc.

CORTINES A MIDA
CORTINES A MIDA

Qualitat i personalització de les nostres cortines a mida

Les cortines a mida són molt més que mers accessoris decoratius. Són una extensió de la teva personalitat i una manera d'expressar la teva creativitat a cada racó de casa teva o oficina.

A FesMés, tu tens el control absolut de com serà la teva cortina a mida. Des de l'elecció dels teixits, els colors i els estils fins als detalls d'acabats, cada pas del procés de personalització està dissenyat per garantir un ajustament perfecte.

De la imaginació a la realitat: Un procés senzill

El nostre equip d'assessors estarà al teu costat, escoltant les teves inspiracions i guiant-te per trobar la combinació perfecta que convertirà els teus somnis en cortines fetes a mida.

El catàleg compta amb una àmplia gamma de teles i cortinetes en nombrosos colors i textures, especialment dissenyats per a cada espai de casa teva. Podràs trobar teixits prisats, estampats, amb ratlles per al saló, o cortinetes llises per aportar tranquil·litat. També podràs escollir entre una àmplia varietat de teixits, com ara el solar screen, Black out, opacs i tèxtils, per trobar l'opció perfecta que s'adapti a les teves necessitats.

CORTINES A MIDA
CORTINES A MIDA

Confeccions de cortines a mida amb compromís artesanal

La qualitat és la nostra màxima prioritat. Treballem amb materials de primera categoria per assegurar que les cortines fetes a mida siguin duradores i mantinguin el seu atractiu al llarg del temps. Cada puntada, cada elecció de roba i cada interacció amb tu és part de la màgia que impregnem a les nostres cortines fetes a mida. Envia les mides de la finestra i en poc temps rebràs un pressupost aproximat sense compromís.

QUÈ OFEREIX EL SERVEI DE CORTINES A MIDA EN FESMÉS?

Buscar.png

EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA

Presentem cada tipologia de teixit, colors i estils amb assessors que brinden el seu coneixement per seleccionar la cortina més adequada per a tu. Escull entre una àmplia selecció de diferents teixits, plecs, barres i rails.

COMODITAT I FACILITAT

Informeu-nos de la mida exacta de la finestra i els nostres professionals s'encarregaran de presentar-te el producte més actualitzat per a les teves necessitats. Tu només has d'escollir el teixit i enamorar-te d'un disseny.

Tejido.png

CONFECCIONISTES DE REFERÈNCIA

Posem a la teva disposició l'experiència de confeccionistes de referència amb més de 35 anys d'experiència al sector dels teixits.

Instalación.png

INSTAL·LACIÓ I ENVIAMENT

Atenció al client personalitzada en tot moment, des de l'assessorament fins a la col·locació de les teves cortines a mida. Te l'enviem allà on necessitis en el termini acordat i, si ho desitges, col·loquem la teva cortina a mida on ens indiquis.

COM POTS ADQUIRIR EL SERVEI DE CORTINES A MIDA A LES NOSTRES BOTIGUES FÍSIQUES FESMÉS?

  1. Acosta't a la secció de decoració d'una de les nostres botigues més propera a tu. La botiga de Palafrugell, Manresa i St. Pere de Ribes compten amb una secció dedicada especialment a la decoració de la llar. on disposaràs de l'assistència dels nostres professionals especialitzats en cortines.
  2. Trieu el teixit. Un professional estarà disponible per ajudar-te i assessorar-te en l'elecció del teixit ideal. T'explicaran les característiques de cada tipus de teixit, com ara la textura, l'opacitat, la facilitat de neteja i el nivell de protecció solar que ofereixen. D'aquesta manera, podràs prendre una decisió informada que s'adapti perfectament a les teves necessitats i preferències.
  3. Escull els dissenys, colors i mides. Quan hagis seleccionat el teixit, podràs personalitzar les teves cortines encara més. Tindràs la llibertat d'escollir el disseny que més t'agradi, així com els colors que millor combinin amb la decoració de casa teva. A més, els nostres professionals et guiaran en la presa de mesures precises perquè les cortines s'ajustin perfectament a les teves finestres. D'aquesta manera, t'assegurem que les cortines que adquireixis a FesMés seran úniques i a mida.
  4. Gaudeix del servei d'enviament i instal·lació inclosos. Quan hagis fet la teva elecció i hagis fet la comanda, no hauràs de preocupar-te per res més. El nostre servei d'enviament s'encarregarà de portar les cortines al teu domicili de manera segura i eficient. I el millor de tot, també t'oferim el servei d'instal·lació inclòs. Els nostres professionals s'encarregaran d'instal·lar les cortines a les teves finestres, assegurant-se que quedin perfectament col·locades i llestes perquè les gaudeixis al màxim.

QUINES MESURES HAS DE PRENDRE PER CONFECCIONAR LES CORTINES A MIDA?

  • Amplada de la finestra. Mesura l'amplada de la finestra de banda a banda, prenent la mida en tres punts diferents: la part superior, el centre i la part inferior. Utilitza la mida més llarga de les tres com l'amplada final.
  • Alçada de la finestra. Mesura l'alçada de la finestra des de la part superior fins a l'ampit. Si desitges cortines que cobreixin tot el finestral, mesura també fins a terra. Igual que amb l'amplada, pren mides en tres punts diferents i utilitza la mida més llarga.
  • Muntatge dins o fora del buit de la finestra. Decideix si prefereixes instal·lar les cortines a mida dins o fora del buit de la finestra. Si optes pel muntatge interior, mesura l'amplada i l'alçada del buit en tres punts diferents, prenent les mides més petites per assegurar un ajustament adequat. Pel muntatge exterior, afegeix uns centímetres addicionals a l'amplada i l'alçada de la finestra per aconseguir la cobertura desitjada.
  • Rebuig i espai. Si tens elements propers a la finestra, com ara interruptors de llum, endolls o mobles, assegura't de mesurar l'espai disponible perquè les cortines no hi interfereixin.
  • Elecció del teixit i estil. Pensa en el tipus de teixit i estil que desitges per a les teves cortines a mida. Alguns teixits poden requerir un rebuig addicional per a la correcta instal·lació o poden afectar la quantitat de llum que ingressa a l'habitació.
  • Sistema de cortines. Si tens al cap algun sistema o mecanisme específic per a les cortines, per exemple, cortines amb rails o sanefes, assegura't d'informar els nostres professionals de la secció de decoració o esmentar-ho al formulari de pressupostos perquè puguem proporcionar un pressupost acurat.