Loading

Prestatgeria Resina 5 Prestatges Negre

Enviament gratuït PRESTATGERIA RESINA 5 PRESTATGES NEGRE Codi: 763527000 Mides: 915X1850X457MM
59,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Prestatgeria de resina amb 5 prestatges i de color negre dissenyada per organitzar zones de la llar com el garatge, el rebost o l'interior d'una caseta de jardí. Amb aquesta prestatgeria de resina, emmagatzema de forma ordenada eines, caixes, maquinària, material de bricolatge o productes de neteja.
Descripció detallada

Prestatgeria multiús fabricada en resina negre d’alta qualitat per suportar càrregues pesades. Està dividida en 5 prestatges amb una càrrega máxima de 70 kg per prestatge on podràs guardar tot allò que necessitis.

L’ordre és imprescindible en qualsevol zona de la llar per poder trobar tot allò que busques a la primera. Col·loca diverses prestatgeries l’una al costat de l’altre i emmagatzema en cada una d’elles segons la categoria. Algunes podrien ser: jardineria i bricolatge, maquinària, productes de neteja, accessoris de vehicles o packs de begudes que no tenen cabuda a la cuina.

Aquesta prestatgeria de resina és de fàcil i ràpid muntatge. Es recomana que tot allò que es col·loca sobre cada prestatge tingui el pes repartit uniformement tal i com es mostra a la fotografia.