Loading

Cola Papers Pintats Bostik

COLA PAPERS PINTATS BOSTIK Codi: 558514000 Mides: 300GR
7,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Cola per empaperar Bostik per aplicar en tot tipus de papers pintats. Fàcil de col·locar, amb envàs dosificador i sense dissolvents. Per aplicar fins a 6 rotlles de paper pintat en parets, banys, cuines, mobles o portes.
Descripció detallada

Cola per empaperar Bostik, la millor opció per realitzar la col·locació de tota mena de paper pintat: teixit, teixit no teixit, teixit no teixit vinílic, paper, paper vinílic, vinílic, paper pintat pesat, paper pintat lleuger, etc. Està formulada en color rosa perquè durant l’aplicació sigui una guia, un cop assecada passarà a ser transparent.

Aplicació cola per empaperar Bostik:

  1. Comprovar que la superfície estigui seca, sòlida, sana, llisa i sense pols ni grassa.
  2. Emplenar  el dosificador inclòs a la tapa de la caixa de la cola en pols, segons els rotlles de paper pintat a col·locar.
  3. Dissoldre amb aigua en un altre recipient segons els rotlles a col·locar. (Per un rotlle: 0,75 lt, per a dos rotlles: 1,5 lt, per a quatre rotlles: 3 lt o per a sis rotlles: 4,5 lt.).
  4. Barrejar el producte de manera homogènia i deixar-ho reposar durant un quart d’hora. La barreja es conservarà durant una setmana.
  5. Aplicar amb un rodet de pèl curt de 12 mm de baix cap amunt i d’esquerra a dreta sobre la superfície.
  6. Esperar dues hores fins que quedi completament sec i de color blanc.
  7. Netejar tots els utensilis utilitzats amb aigua.
 

És important guardar-la en una temperatura d’entre 10 ºC i 30 ºC i una vegada obert utilitzar-lo durant els dotze mesos que indica l’envàs. Aquest producte de Bostik està fabricat amb certificació anti floridurasense isocianats ni dissolvents i amb classificació mediambiental A+.