Loading

Esprai Imprimació Plàstics Montana Colors

ESPRAI IMPRIMACIÓ PLÀSTICS MONTANA COLORS Codi: 520160000 Mides: 400ML
11,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Esprai d'imprimació per plàstics Montana gamma Industrial incolor, d'assecament molt ràpid i alta adherència sobre polipropilè. Aquest esprai està indicat per a protegir tota mena de superfícies plàstiques abans de pintar. Aplicable en projectes d'automoció, bricolatge, indústria o manualitats.
- Tots els aerosols comercialitzats a la nostra botiga són de una producció posterior al lot 22060.
Descripció detallada

L’esprai d’imprimació per plàstics de Montana Industrial en acabat incolor està formulat a base d’una solució d’additius especials que proporcionen una gran adherència en superfícies de polipropilè (PP) i en altres plàstics. Es caracteritza per ser d’assecament molt ràpid, és de bona elasticitat, de fàcil aplicació i repintat en acrílics, sintètics i nitrocel·lulòsics. A més, s’adhereix de manera excel·lent al polipropilè. En cas d’aplicar-lo en altres tipus de plàstics, realitzar un assaig previ.

És la millor opció per a protegir superfícies plàstiques actuant com a capa entre la pintura i el mateix material. Aplicable en projectes de bricolatge, automoció, indústria o manualitats.

Per a l’aplicació és molt important sacsejar l’esprai durant un minut després de produir-se el soroll del mesclador, abans d’utilitzar-lo. A continuació, realitzar l’aplicació sobre una superfície neta i seca. En cas de superfícies d’altres tipus de plàstics, realitzar una prova prèvia veien el comportament del producte. El fabricant aconsella aplicar l’esprai d’imprimació per plàstics en capes fines tantes com siguin necessàries, per a un resultat de qualitat i durador.

Consulta a la nostra pàgina web totes les opcions de pintura en esprai per decorar i protegir superfícies de petites dimensions. Trobaràs una gran varietat d’esprais de colorsesprais fluorescents, esprais amb efectesesprais anti calòrics o esprais especials.

Descàrregues