Tenalles i talla barnilles

Estàs buscant una eina manual que et permeti tallar peces de metall, plàstic o fusta d'un gruix mitjà? Troba a FESMÉS les millors cisalles per a realitzar talls a diferents materials gruixuts. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Longitud (mm)
Filtre

Què és una cisalla?

Normalment, quan es tracta de tallar sempre s’acudeix a una eina molt comuna com pot ser les tisores, però el problema que podem trobar amb aquesta eina manual és que no es pot tallar materials que tinguin un gruix mitjà. Per això, s'ha d'acudir a una altra eina manual que, si permeti fer-ho, com pot ser la cisalla.

Una cisalla, que té una forma similar a unes tisores, està composta per dos mànecs llargs que han de ser antilliscants per a tallar amb major precisió, i per dues fulles en la part superior que en exercir força amb els mànecs es realitza el tall. Les fulles que formen aquesta eina és molt dura perquè en realitzar el tall no es deformi amb la pressió.

Per a què serveix una cisalla?

Aquesta eina manual té una sèrie de característiques que permet realitzar talls a materials gruixuts sense ser danyada l'eina. Amb una cisalla es pot realitzar talls a un filferro gruixut, un cadenat, cables, entre altres.

Per tant, si has de fer realitzar un tall d'aquest tipus, des de FESMÉS recomanem que adquireixis una de les nostres cisalles, ja que la seva qualitat farà que no se't resisteixi cap material per a tallar.

Com fer servir una cisalla?

L'ús d'aquesta eina és molt senzill, ja que funciona de la mateixa forma amb la qual fas servir unes tisores, però has de seguir aquests passos recomanats:

Pas 1: Abans de fer servir la cisalla, hem de posar-nos unes ulleres de protecció per a evitar que quan facis el tall et salti una peça en els ulls.

Pas 2: Agafar els dos mànecs amb les dues mans, i posar en el centre de les fulles el material que volem tallar.

Pas 3: Exercir força amb les dues mans per a realitzar el tall. Cal tenir en compte que depèn que materials vulguis tallar necessitessin més pressió que uns altres.

Tipus de cisalles

  • Cisalla de tall a la dreta: Aquesta cisalla es caracteritza per tenir un tall adreçat a la dreta.
  • Cisalla de tall a l'esquerra: Aquesta cisalla es caracteritza per tenir un tall adreçat a l'esquerra.
  • Cisalla de tall recte: Aquesta cisalla es caracteritza per tenir un tall adreçat de manera recta.
  • Cisalla de mànec llarg: És la cisalla més comuna, amb la qual té un mànec llarg antilliscant per a talls amb els quals has de fer més pressió.