Estàtues i figures de jardí

Estàtues i figures per a jardí. Troba aquí la nostra selecció de les millors estàtues decoratives, figures de jardí amb so, figures amb sensor de moviment, fonts .... Diferents mides i colors. Troba la teva en FESMÉS!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar figures decoratives per a jardí online

Vols donar-li una nova vida al teu jardí o a l'exterior de la llar? Una excel·lent opció són les figures i estàtues de jardí. Les figures de jardí són ideals per aportar un toc diferent i imaginatiu a qualsevol espai, a més, són més que simple decoració, ja que les escultures transmeten també els nostres gustos, són divertides per als més petits de la família i ajuden a generar un ambient agradable i familiar.

Si ets un fanàtic de la jardineria, i vols tenir cura l'exterior de la teva llar decorant amb figures i motius per donar-li el teu toc personal, en FESMÉS tenim preparada per a tu una molt acurada selecció de figures, estàtues i escultures de jardí, perquè puguis aportar a la teva llar aquest toc casolà i especial que necessitava.

Explora pel nostre catàleg de figures de jardí online i selecciona la teva figura decorativa preferida!

Figures per a llar d'animals

Les figures de jardí d'animals són les més populars arreu del món en la decoració dels seus jardins i exteriors. Les estàtues d'animals es caracteritzen per la seva gran varietat d'estils, mides i figures diferents per cada animal.

Les figures d'animals, a més de ser boniques i agradables a la vista, ajuden a donar-li un toc més de naturalesa a qualsevol jardí, i són capaços de crear una atmosfera perfecta per a gaudir de l'aire lliure, prendre el sol o seure a l'ombra a llegir. 

Figures d'ocell amb so per a jardí

Dins de les figures d'animals, sens dubte les més buscades i estimades per tots són les figures d'aus, com ocells, ànecs, oques ... etc. 

A més, en FESMÉS comptem amb figures d'ocells que reprodueixen so i porten incorporats sensors de moviment que grallen i piulen quan detecten algú passar pel costat. El que els fa ideals per crear el teu propi ecosistema de fauna i flora al jardí.

Un fantàstic catàleg d'estàtues i figures de jardí

Entre la nostra selecció en línia de figures de jardí per a l'exterior de la teva llar, podràs trobar: 

    • Figures d'ocell amb so Koopman
    • Figures d’ocell amb so amb niu incorporat
    • Figura d'oca amb sensor de moviment
    • Figura de ànec amb sensor de moviment
    • Font LED decorativa
    • Figura decorativa de llangardaix

 

Des FESMÉS et convidem a que explores per la nostra selecció d'estàtues i figures de jardí, i escullis tots aquells que necessitis per crear l'atmosfera que el teu jardí es mereix.