Dormitoris juvenils

Gran varietat de mobles per a dormitoris juvenils, perquè els més petits de la casa gaudeixin com mai del seu descans. Entra a Fesmés i aconsegueix el dormitori juvenil dels seus somnis al millor preu!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Troba el dormitori juvenil ideal

Tots els espais de la nostra casa són molt importants i sobretot escollir el mobiliari perfecte per a cada lloc de la llar, tots els espais són diferents.

Per als més joves de casa, hem de tenir en compte el seu espai i els seus gustos, el més important és escollir tenint en compte les seves preferències per a la seva habitació, a la fi i al el cap és on major temps passaran. EnFesmésencontrarás una gran varietat de dormitoris juvenils, que enamoraran als més joves de la llar.

Quin tipus de mobles per al teu dormitori infantil trobaràs?

Per a tot adolescent, és de vital importància tenir la seva pròpia habitació per aconseguir l'espai i intimitat que tant desitgen. En aquesta edat, la millor opció és un llit doble o llitera, ja que és quan comencen a voler convidar els seus amics a dormir per xerrar durant tota la nit i d'aquesta manera, poden convidar a qui vulguin sense la preocupació de no tenir l'espai suficient o d'haver de muntar un llit supletori o un matalàs a terra.

A més, si la idea d'un llit doble o llitera no li acaba de convèncer, en aquesta secció també trobaràs conjunts de capçal de llit i tauleta de nit, que els podràs complementar amb un llit individual amb canapè i col·locar al costat un matalàs plegable amb un somier per a ocasions especials. Una altra opció també és la de col·locar directament un dormitori de matrimoni barat i combinar-ho amb un capçal original.

Triïs una opció o una altra, cal tenir el mobiliari adequat que segueixi la mateixa línia decorativa que el dormitori juvenil. Per aquest motiu, també tenim disponibles armaris que combinen amb els nostres llits juvenils per aconseguir tenir l'habitació idònia. No t'ho pots perdre!