Ets d'aquelles persones que tem el moment d'encendre la xemeneia per si li costa prendre? Estàs al lloc perfecte per acabar amb aquest problema! A Fesmés t'oferim sacs de pèl·let, sacs de serradures, briquetes i llenya de la millor qualitat perquè no tinguis cap tipus de problema en encendre la xemeneia o estufa.

Som conscients que encendre xemeneies de llenya o estufes de pellet barates no és de les tasques més fàcils, però en moltes ocasions el problema el fem nosaltres mateixos, ja que cada tipus d'estufa necessita comptar amb el combustible per a foc adequat i, a més, és imprescindible tenir pellets i llenya de bona qualitat per gaudir d'un bon foc i de la calor que desprèn.

Característiques del pellet i la llenya

A l'utilitzar llenya com a combustible, estalviaràs energia elèctrica i la factura de la llum serà menor durant l'hivern. La llenya és un combustible molt accessible i segons el tipus de llenya que s'utilitzi, el poder calorífic podrà variar. A més, les flames aporten una calidesa que no es pot comprar amb cap tipus d'estufes elèctriques o estufes de gas.

El pellet també és una molt bona opció, ja que és un combustible 100% renovable, de baixa emissió de CO2, ecològic i d'un alt poder calorífic que et farà gaudir de la calor en els dies més freds de l'any.

Tria el combustible que t'agradi més i comença a gaudir del millor foc que hagis fet mai!

Quan triar llenya o pellet per l'estufa o llar de foc

A l'hora d'escollir un bon combustible, és molt important saber quin tipus d'estufa i / o xemeneia tens a la teva llar ja que això farà que puguis comprar un combustible o un altre.

Si comptes amb una estufa de pellets, evidentment hauràs de comprar pèl·let ja que és l'únic material apte per a aquest tipus d'estufes. En canvi, si ten una xemeneia oberta, és a dir, una llar de foc sense porta per tancar, llavors és millor comprar llenya, si pot ser fusta dura, perquè el foc duri més. L'inconvenient que té aquest tipus de xemeneia és que gran part de la calor es perd pel tir de la xemeneia, però gràcies a la fusta dura, t'ajudarà a mantenir calent l'estada.

No obstant això, si tens una llar de foc tancada, aquí trobaràs més varietat de llenya ja que no cal disposar d'un tipus de fusta més delicada i que tingui major aguant a el foc.

Com sempre, et recomanem que coneguis quin tipus de calefacció comptes en la teva llar per així assessorar-te sobre el millor combustible de pèl·lets i llenya s'adapti més al teu estufa i poder així mantenir la calor durant més temps en l'estada.