Tamborets plegables

Ampli catàleg de tamborets escala plegables, útils i pràctics per a aconseguir còmodament zones altes en la cuina, dormitori i altres parts de la llar.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Alçada (mm)
Nº esgraons
Filtre

Què és un tamboret escala?

Els tamborets escala es consideren un dels elements més importants i indispensables que han de ser presents en qualsevol habitatge, ja que ens permeten arribar fàcilment als espais alts de la llar. Pel que, és molt útil per a agafar o emmagatzemar objectes en armaris alts o prestatgeries, especialment de la cuina i el dormitori o fer tasques per als quals necessitem uns centímetres extra. Molt més versàtils que les aparatoses escales, són fàcils de guardar, perquè la gran majoria són plegables. També són molt pràctics en comerços, magatzems i oficines.

Compra el tamboret escala ideal a FESMES

Si tens dificultats per a arribar als espais més alts de la teva casa o no et vols complicar amb una aparatosa escala de mà, els tamborets escala seran el teu nou aliat.

Aquests tamborets escala es caracteritzen per ser, la gran majoria d'ells, plegables. En obrir-se tenen forma d'escala, ideals tant per a asseure's i col·locar els peus a mode reposapeus o bé, per a utilitzar-los com si fos una petita escala que et permeti arribar a llocs inassolibles. Sona bé, Veritat? Continua llegint!

Quin tipus de tamborets escala trobaràs?


En aquesta secció t'oferim una gran varietat de tamborets escala perquè trobis el que més t'agradi i millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents models, trobem els següents:

  1. Tamboret escala 1 esglaó, són tamborets que et permeten seure còmodament i reposar els peus en un esglaó. Aquests tamborets et permetran guanyar una mica d'alçada per arribar a aquests armaris en què t'has de posar de puntetes per accedir correctament.
  2. Tamboret escala 2 esglaons, són tamborets que et permeten guanyar una mica més d'altura, i per tant, són ideals per a col·locar en taules auxiliars, ja que en tenir més alçada, pots arribar fàcilment a la taula. A més, també ofereixen més facilitats per aconseguir allò que volem agafar amb les mans i no arribem, ja que en comptar amb dos esglaons, l'alçada guanyada és superior.
  3. Tamboret escala 3 esglaons, són els tamborets que més s'utilitzen per desenvolupar la funció d'escala, ja que a més d'oferir-te les prestacions de les escales, et permeten emmagatzemar de forma fàcil i sense ocupar espai. Aquests tamborets poden substituir perfectament les cadires d'una taula, i per tant, són una opció estupenda per col·locar a la taula i seure a un convidat, en cas que tinguis manca d'espai perquè no comptis amb les cadires suficients.

Avantatges d'un tamboret escala plegable

Com ja hem comentat, els tamborets escala es caracteritzen per la gran versatilitat i practicitat que exerceixen. Entre els diferents avantatges que mostren, destaquem les tres més significatives:

  1. Són molt pràctics, ja que els pots fer servir en qualsevol moment, tant per seure com per fer d'escala.
  2. Són lleugers i fàcils de transportar, ideals per a traslladar-los d'un lloc a un altre.
  3. Ocupen poc espai d'emmagatzematge, ja que a l'ésser plegables, els pots guardar a qualsevol lloc.