Què és un tamboret plegable?

Els tamborets plegables es consideren un dels elements més importants i indispensables que han d'estar presents a qualsevol habitatge, ja que es caracteritzen principalment per la seva gran versatilitat, en desenvolupar dues funcions simultànies, d'una banda, la d'oferir un lloc en el qual puguem seure, i d'altra banda, la de permetre'ns arribar a qualsevol lloc que amb la nostra alçada no puguem arribar.

Compra el tamboret escala ideal a FESMES

Si estàs buscant un tamboret que et permeti guanyar un espai extra a taula, per a aquells dies que tinguis algun convidat per sorpresa i no comptes amb les cadires necessàries i que a més, et serveixi també per arribar a aquests armaris que són de difícil accés, els tamborets escales seran el teu nou aliat.
Aquests tamborets es caracteritzen per ser tamborets plegables que en obrir-se tenen forma d'escala, ideals tant per seure i posar els peus als reposapeus o bé, per utilitzar-los com si fos una petita escala que et permeti arribar a llocs inabastables. Sona bé, veritat? Segueix llegint!

Quin tipus de tamborets escala trobaràs?


En aquesta secció t'oferim una gran varietat de tamborets escala perquè trobis el que més t'agradi i millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents models, trobem els següents:

  1. Tamboret escala 1 esglaó, són tamborets que et permeten seure còmodament i reposar els peus en un esglaó. Aquests tamborets et permetran guanyar una mica d'alçada per arribar a aquests armaris en què t'has de posar de puntetes per accedir correctament.
  2. Tamboret escala 2 esglaons, són tamborets que et permeten guanyar una mica més d'altura, i per tant, són ideals per a col·locar en taules auxiliars, ja que en tenir més alçada, pots arribar fàcilment a la taula. A més, també ofereixen més facilitats per aconseguir allò que volem agafar amb les mans i no arribem, ja que en comptar amb dos esglaons, l'alçada guanyada és superior.
  3. Tamboret escala 3 esglaons, són els tamborets que més s'utilitzen per desenvolupar la funció d'escala, ja que a més d'oferir-te les prestacions de les escales, et permeten emmagatzemar de forma fàcil i sense ocupar espai. Aquests tamborets poden substituir perfectament les cadires d'una taula, i per tant, són una opció estupenda per col·locar a la taula i seure a un convidat, en cas que tinguis manca d'espai perquè no comptis amb les cadires suficients.


Avantatges d'un tamboret escala plegable

Com ja hem comentat, els tamborets escala es caracteritzen per la gran versatilitat i practicitat que exerceixen. Entre els diferents avantatges que mostren, destaquem les tres més significatives:

  1. Són molt pràctics, ja que els pots fer servir en qualsevol moment, tant per seure com per fer d'escala.
  2. Són lleugers i fàcils de transportar, ideals per a traslladar-los d'un lloc a un altre.
  3. Ocupen poc espai d'emmagatzematge, ja que a l'ésser plegables, els pots guardar a qualsevol lloc.