Loading

Pellets De Fusta Woodwork Sac 15kg

PELLETS DE FUSTA WOODWORK SAC 15KG Codi: 375000000 Mides: 15KG
-30%
9,95 € 6,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Combustible per a calderes i estufes
√ Certificat EN-PLUS-A1 i PEFC
√ 100% natural
√ No conté additius
√ Verificar compatibilitat als aparells adequats

Descripció

Pellets en sac de 15kg amb certificació EN-PLUS-A1 i certificat PEFC que acredita una gestió forestal sostenible dels boscos. No conté additius.
Important: per la seva correcta conservació és important protegir-lo de la humitat i utilitzar-lo només en els aparells adequats.

Descripció detallada

Què és el pellets?

El pellets està format per fusta en format de petits cilindres que s'utilitza com a combustible en estufes, calderes o xemeneies de pellets. El pellets és molt més econòmic que el gas, l'electricitat o el gasoil, a més, és una energia renovable i molt més ecològica que la utilització de combustibles fòssils com el gasoil abans esmentat.
La capacitat calorífica del pellets el fa ideal per a qualsevol tipus d'aplicació en calefacció, ja que ofereix una sensació tèrmica molt agradable en múltiples espais de la llar. Com a exemple de la seva gran acceptació, els països nòrdics porten bastants lustres utilitzant aquesta energia, oblidant-se per complet d'altres energies menys eficients i més cares.

Com es fabrica el pellets?

El pellets es fabrica combinant encenalls i serradures de fustes coníferes amb una adequada granulometria. Un cop disposem de la combinació perfecta, a la matèria primera obtinguda se li realitza un procés d'assecat per obtenir un grau d'humitat mínim. Per finalitzar, es realitza la granulació de la matèria primera obtenint pellets amb el diàmetre, mesures i la qualitat necessària per a un bon funcionament d'estufes, calderes i xemeneies.

Què és el pèl·let i per a què s'utilitza en calefacció?
El nostre consell

Què és el pèl·let i per a què s'utilitza en calefacció?

Descobreix els avantatges, components i regulacions en aquest recorregut pel món eficient i ecoamigable del pèl·let.

Llegir més