Llavors per hort i aromàtiques

T'agradaria tenir el teu propi hort? Troba a FESMÉS la millor varietat de llavors per al teu jardí de compo o llavors Fito i sembra fruites i verdures. Suma't a aquesta tendència i beneficia't d'una alimentació natural!

Filtrar per:

Tipus de llavors
Tipus de producte
més... menys
Varietat
més... menys
Època de sembra
Filtre

Compra gran varietat de llavors per a hort

Si tens com a hobby plantar les teves pròpies hortalisses a l'hort de casa teva o si ets un amant dels horts urbans perquè vius a la ciutat, a Fesmés trobaràs una gran varietat de llavors barates per comprar online, o per comprar-les a la botiga més propera amb tots els seus complements i accessoris necessaris.

Totes les llavors que oferim no presenten cap dificultat per sembrar, ja que es subministren amb totes les indicacions: època de sembra per clima, profunditat de sembra, marc de conreu, exposició solar, reg, recollida i associacions amb altres tipus de plantes. Veuràs que fàcil és crear un hort a casa, ja que simplement necessitaràs llum, aigua i un espai apropiat com un simple test, un hort urbà o una parcel·la que puguis disposar a casa.

Què necessito per crear un hort amb llavors Fitó?

Si disposes d'una parcel·la a casa, amb unes eines bàsiques i una mínima inversió en llavors, terres i fertilitzants, disposaràs de tot el necessari per començar a estalviar a la cistella de la compra, verdures i hortalisses fresques a l'instant, de qualitat, naturals i sense pesticides.

En el cas dels horts urbans has de tenir present quin tipus de plantes, verdures i hortalisses sembraràs. La situació geogràfica, la quantitat de llum que rep i com la rep afectarà la germinació, creixement i la recol·lecció. Pel que fa a la quantitat de verdures, hortalisses i fruites, pots sembrar les que vulguis, però sempre respectant les indicacions de cultiu de capa espècie. Ara ja pots crear el teu hort urbà amb aquestes simples indicacions!

A més, per embellir el teu jardí i complementar la zona de cultiu, posem ala teva disposició llavors per gespa, que et permetran ressembrar les àrees deteriorades o aquelles zones del jardí que tenen poca cobertura vegetal.

Disposar de bones llavors és essencial per crear un hort de qualitat,  ja que de res serveix disposar de les condicions climatològiques perfectes si no disposem d'una llavor de la millor qualitat. Les llavors són l'ADN de la planta, les que ens oferiran una bona germinació i creixement, depenent dels agents abiòtics (condicions ambientals com el tipus de sòl, humitat i temperatura) i els agents biòtics (bacteris, fongs, insectes, etc.) llavors Fitó et garanteix la millor qualitat

Condimentar els teus plats amb les millors plantes aromàtiques

Una de les opcions per complementar el cultiu de verdures, hortalisses i fruites, és la sembra de plantes aromàtiques per condimentar i adornar els teus plats. A més, avui en dia també s'utilitzen per donar un toc decoratiu a l'hort urbà o a l'exterior de qualsevol casa.

Des de temps immemorials, les plantes aromàtiques s'han utilitzat en les nostres cuines, des de l'orenga, julivert, alfàbrega, etc. Totes elles es fan servir en la cuina tradicional del nostre país, aportant nombrosos beneficis al nostre sistema de salut: millora de sistema digestiu, cardiovascular, substitució de sucres i analgèsics, aportació de tota mena de vitamines, calci, fòsfor, etc.

Tampoc podem oblidar un altre tipus de plantes molt utilitzades, les plantes aromàtiques per realitzar les nostres pròpies infusions, que ens aporten una olor molt agradable i aromàtica: camamilla, farigola. menta, menta, etc. utilitzades per realitzar infusions, condimentar begudes i plats culinaris de tota mena que ens ofereixen beneficis segons la necessitat que tinguis:

  1. La camamilla disposa de propietats contra les inflamacions i efecte sedant.
  2. La menta ens ajuda a la reducció de gasos, millorar la digestió, escurçar processos gripals i refredats, etc.
  3. La farigola té una aroma molt agradable. Millora la digestió i redueix les inflamacions.
  4. La menta prevé la diabetis, disposa de propietats antioxidants i relaxants, afavoreix la digestió, alleujament de cremades, etc.

 

Avantatges de comprar llavors aromàtiques, hortalisses i verdures

Com t'hem explicat, i miris per on ho miris, tenir el teu propi hort a casa o un hort urbà ofereix satisfacció personal, gaudi i molts avantatges:

  • Fàcil de conrear i sembrar amb eines bàsiques.
  • Productes naturals, frescos i sense additius.
  • Gran varietat de llavors per a qualsevol necessitat: verdures, hortalisses, infusions, aromàtiques, decoratives, etc.
  • Aroma i ambient relaxat amb múltiples beneficis per a la salut.
  • Les plantes aromàtiques ens protegeixen contra les plagues, atreuen animals pol·linitzadors i s'obtenen condiments per cuinar.
  • Estalvi a la cistella de la compra.
  • Fas exercici físic que t'aporta relaxació i benefici mental, ja que és desestressar-te.