Gespa artificial

Gespa artificial d'alta qualitat per a terrassa, jardí i piscina al millor preu. Gran varietat de models perquè la teva compra online s'adapti a les teves necessitats, posem a la teva disposició la millor gespa artificial i tots els seus complements

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Alçada (mt)
Longitud (mt)
Alçada del pèl (mm)
Densitat fibra
Puntades (m2)
Filtre

Comprar gespa artificial

Gespa artificial d'alta qualitat per a jardins, terrasses i piscines al millor preu amb gran varietat de models i mesures perquè la teva compra online s'adapti a totes les teves necessitats. Posem a la teva disposició la millor gespa artificial i tots els complements pel seu muntatge, ja que no et caldrà cap instal·lador professional perquè el teu jardí, terrassa o piscina llueixi com en el millor dels teus somnis. Garantia entre 8 i 15 anys segons la qualitat, perquè els nens puguin córrer i jugar sense cremar-se, o els adults tombar-se en ell simplement per relaxar-se o realitzar exercicis físics.

Quina gespa artificial posem a la teva disposició?

Fesmés t'ofereix un gran assortiment de gespa artificial en diferents gruixos, diferents colors, alçades de pèl de 8, 20, 30 i 40 mm i rotllos en diferents amplades perquè s'adaptin a la perfecció al teu jardí, terrassa o espai interior. Respecte a les mesures dels rotllos, disposem de les següents mesures en tots els nostres models de gespa artificial: 1,5 i 2x5 mt excepte en el gruix de 8 mm, que se serveixen en 1x4 i 2x4 mt.

Addicionalment, també trobaràs tots els complements necessaris per a realitzar la instal·lació, des de malles geotèxtils, grapes de fixació, bandes d'unió per a les juntes de la gespa artificial, cintes adhesives de doble cara, adhesius i productes de manteniment i neteja que faran que llueixin sempre com nous amb olor de gespa natural acabada de tallar.

Avantatges de la gespa artificial

Si encara estàs dubtant a comprar gespa artificial, t'expliquem els seus avantatges principals:

 • Decoratiu en tot tipus d'ambients.
 • Aspecte natural de gran realisme que imita la gespa natural.
 • Resistència als raigs UV i a les inclemències meteorològiques.
 • Ignífug.
 • Fàcil de muntar.
 • Més econòmic comparat amb la gespa natural.
 • No necessita manteniment, simplement necessitaràs una hidronetejadora a pressió per a la seva neteja.
 • Muntatge en tot tipus d'espais, fins i tot en terrasses o balcons irregulars i estrets en pisos.
 

Consells de neteja de la gespa artificial:

A continuació, t'expliquem alguns dels consells sobre com netejar i mantenir la gespa artificial.

El principal avantatge de la gespa artificial és que no requereix un gran manteniment, però és important tenir en compte les següents consideracions:

 • Raspallar la gespa artificial de manera habitual, amb un rasclet de pues dures, en el sentit oposat de el creixement de les fibres.
 • Regar d'1 a 2 vegades per mes, ajudarà a mantenir-lo net i conservar més temps el seu color i lluminositat. Augmentar la quantitat de reg segons el clima o l'època de l'any.
 • Netejar de manera instantània amb aigua i / o sabó les possibles taques ocasionades.