Corones nadalenques

Nadal s'acosta i les corones nadalenques són ja una tradició per a decorar portes i llars. Descobreix idees de corones nadalenques úniques i festives amb el Fesmés!

Filtrar per:

Estil
Color
Model
Material
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Per què comprar corones nadalenques?

Les corones nadalenques són versàtils i poden utilitzar-se de diverses maneres per a agregar un toc festiu i decoratiu a la teva llar durant la temporada nadalenca.

  • Decoració de portes: La forma més tradicional d'usar una corona nadalenca és penjar-la a la porta principal de la teva llar. Això dona la benvinguda als teus convidats amb un toc festiu i crea un ambient acollidor.
  • Decoració d'interiors: Les corones nadalenques també es poden emprar com a elements decoratius a l'interior de la casa. Pots penjar-les en les parets, sobre la xemeneia o en qualsevol lloc que desitgis destacar amb esperit nadalenc.
  • Centre de taula: Les corones més petites o les versions en miniatura es poden usar com a centres de taula per a decorar la taula durant els menjars festius. Col·locar espelmes o adorns nadalencs en el centre de la corona pot donar-li un toc elegant a la teva taula.
  • Finestres: Col·locar una corona en la finestra pot agregar un toc festiu a la vista exterior de la teva llar. Pots optar per models que siguin visibles tant des de dins com des de fora.
  • Decoració de cadires: Lligar petites corones a les cadires en la taula de menjador o en l'àrea de recepció agrega un toc d'elegància i cohesió a la decoració nadalenca de la teva llar.
  • Regals: Algunes persones usen corones nadalenques com a part dels seus regals nadalencs. Pots utilitzar una corona com a embolcall creatiu per a un regal especial o com a adorn addicional en el paquet.
  • Esdeveniments i festes: En esdeveniments nadalencs o festes, les corones poden servir com a decoracions temàtiques i també com a elements per a jocs o activitats, com penjar-les en la paret perquè els convidats les personalitzin.

Corones nadalenques en Fesmés

A Fesmés trobaràs corones de fusta amb branques d'avet artificials decorades amb petites pinyes miniatura i elegants elements decoratius en vermell. Amb les corones de fusta de Fesmés podràs crear ambients rústics i acollidors. A més, permeten personalitzar-se amb espelmes o gerros a complement per a crear centres de taula especials i diferents.

Altres tipus de corones nadalenques amb les quals compta Fesmés són les Royal Majestic, fabricades en PVC, metall, amb branquetes i pinyes, o les corones formades a partir de troncs robustos de fusta i decorada amb estrelles en marró, beix i blanc.