Prestatgeries metàl·liques decoratives

Estàs buscant una prestatgeria metàl·lica decorativa? Entra a Fesmés i descobreix les millors prestatgeries metàl·liques per a decorar qualsevol espai de la llar. Guanyar espai extra mai havia sigut tan fàcil!

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Color
Nº de prestatges
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Vols oblidar-te de el desordre i aconseguir tenir tots els teus objectes personals ben ordenats? Doncs necessites una prestatgeria metàl·lica decorativa! Entra a Fesmés i descobreix prestatgeries metàl·liques decoratives en diferents mides perquè trobis la que s'adapti a les teves necessitats.

Les prestatgeries metàl·liques decoratives es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que les pots col·locar a qualsevol espai de la llar i combinar-les amb lleixes de fusta o amb un moble llibreria, encara que en moltes ocasions, se situen en garatges o trasters, juntament amb altres prestatgeries metàl·liques barates i armaris de resina.

Les prestatgeries metàl·liques decoratives trencaran amb l'estil decoratiu clàssic i renovaran la decoració de la teva llar, a més, podràs conjuntar-les amb algun prestatge per a llibres o prestatge de palets. Escullis un lloc o altre per ubicar-les, sempre serà una bona opció comptar amb una prestatgeria metàl·lica al teu habitatge.

Avantatges d'utilitzar prestatgeries de metall

Les prestatgeries metàl·liques ofereixen diversos avantatges significatius en comparació amb altres tipus de prestatgeries. Alguns d'aquests avantatges són:

  • Resistència i durabilitat: El metall, com l'acer, és un material resistent i de llarga durabilitat, la qual cosa garanteix que les prestatgeries puguin suportar càrregues pesades.
  • Capacitat de càrrega: Les prestatgeries de metall tenen més capacitat de càrrega en comparació amb altres materials, la qual cosa permet emmagatzemar una gran quantitat d'articles pesats sense comprometre la seva integritat. 
  • Versatilitat: Les prestatgeries de metall es poden adaptar per a diferents utilitats i ambients, des de magatzems industrials fins a espais d'oficina o fins i tot ús domèstic. Venen en una àmplia varietat de mides i configuracions per a satisfer diverses necessitats d'emmagatzematge.
  • Fàcil manteniment i neteja: El metall és un material que es neteja i manté fàcilment, la qual cosa facilita la neteja i el manteniment de les prestatgeries per a mantenir un ambient ordenat i segur.
  • Resistència al foc: A diferència d'algunes prestatgeries de fusta, les prestatgeries de metall són menys propenses a incendiar-se o propagar el foc en cas d'un accident, la qual cosa augmenta la seguretat en el lloc d'emmagatzematge.
  • Resistència a la humitat i l'òxid: Les prestatgeries de metall solen tenir tractaments de protecció contra la humitat i l'òxid, la qual cosa les fa ideals per a entorns amb molta humitat o condicions adverses.
  • Muntatge senzill: La majoria de les prestatgeries de metall estan dissenyades per a un muntatge ràpid i senzill, la qual cosa estalvia temps i esforç durant la instal·lació.

Troba les millors prestatgeries metàl·liques a FESMÉS!

FAQs

Quins tipus de prestatgeries metàl·liques hi ha?

Existeixen diversos tipus de prestatgeries metàl·liques, cadascuna d'elles dissenyades per complir diferents propòsits i necessitats de magatzematge. Les més habituals que podem trobar són les prestatgeries industrials, prestatgeries de càrrega lleugera o mitjana, de tipus rack, amb cistelles o calaixos, per a arxiu, prestatgeries de paret i prestatgeries per a calçat.

Prestatgeries metàl·liques o de fusta?

Triar entre una prestatgeria metàl·lica o de fusta dependrà de diversos factors i cada opció tindrà els seus avantatges i inconvenients.

D'una banda, les prestatgeries metàl·liques solen ser més resistents i estables ja que no solen deformar-se amb el temps. A més, les superfícies metàl·liques són més fàcils de netejar i mantenir en bones condicions.

D'altra banda, les prestatgeries de fusta ofereixen calidesa i elegància pel seu aspecte natural i solen ser més lleugeres, cosa que facilita el transport i muntatge. Existeix una gran varietat de fustes a triar per a crear molts tipus de dissenys, però en general tenen una capacitat de càrrega inferior en comparació amb les metàl·liques. A més, la fusta és molt sensible als agents externs com la humitat o les plagues, per la qual cosa requereixen de més manteniment.

Què caracteritza les prestatgeries metàl·liques de FESMÉS?

Totes les prestatgeries de FESMÉS es caracteritzen per la seva lleugeresa i practicitat, convertint-se així en petits elements decoratius de la pròpia habitació. A més, són fàcils d'instal·lar i transportar i són molt resistents i de llarga durabilitat.

A FESMÉS comptem amb tres tipus de prestatgeries metàl·liques: la prestatgeria de paret Iris, amb acabat epoxi, de disseny industrial i que es fixa a la paret, i dues prestatgeries metàl·liques amb rodes ideals per a instal·lar-les en qualsevol llar o oficina.