Baguls, caixes i organitzadors

T'agradaria emmagatzemar els teus productes de manera neta, ordenada i mantenint el seu estat impol·lut? A Fesmés t'oferim una gran varietat de baguls, caixes i organitzadors perquè guardis i trobis els objectes amb facilitat.

Filtrar per:

Filtre

Necessites posar una mica d'ordre a casa teva? Entra a Fesmés i oblida't de veure les joguines, sabates, roba, i altres objectes personals per terra! Trob la millor varietat de baguls, caixes i cistelles que et permetran guardar, ordenar i desfer del teu propi caos. Et quedaràs amb els braços creuats? Segueix llegint!

Quin tipus de baguls, caixes i organitzadors tenim disponibles?

Els baguls estan considerats com una de les maneres més eficaces i segures que hi ha per emmagatzemar les nostres pertinences, ja que s'adapten als diferents estils decoratius de les llars i es poden col·locar tant en els dormitoris, com a les habitacions, despatxos i trasters.

Els baguls es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que poden ser baguls de fusta, per ubicar a les habitacions amb la finalitat de guardar i ordenar la roba de diferents temporades, joguines, llibres i altres objectes que utilitzem de manera ocasional. O bé, baguls de plàstic, per col·locar-los als trasters i guardar records que vulguem mantenir en bon estat, així com la roba de quan érem petits, fotografies o llibres de l'escola.

Les caixes són els productes d'emmagatzematge que més utilitzem, ja que són de gran comoditat i et permeten trobar allò que busques de forma ràpida i fàcil. En aquesta secció trobaràs caixes de plàstic, que les podràs situar sota del dormitori o al traster, caixes de fusta decoratives, que seran ideals per ubicar a l'habitació, i caixes i cistelles de tela, que les podràs col·locar tant a l'habitació com al bany i, a més de mantenir les teves pertinences ordenades, donaran un toc decoratiu modern.

Si estàs preparant una mudança, les caixes de cartró seran ideals per a tu, ja que et permetran traslladar tot el que necessitis d'un costat a l'altre de forma segura.
No esperis més i oblida't de el desordre!