Escura-xemeneies i manteniment

Tens tot el necessari per a un bon manteniment de calefacció? En Fesmés trobaràs pastilles d'encendre, guants de protecció, gel de parafina, netejadors anti sutge, i molt més!

Filtrar per:

Aplicació
Tipus de producte
Quantitat
Filtre

Necessites netejar i dur a terme el manteniment de la teva estufa? A Fesmés trobaràs els millors preus en escura-xemeneies i productes de manteniment necessaris per a la neteja i correcte funcionament de l'estufa de llenya, estufa de pellets o qualsevol altre tipus d'estufa.

Oi que portes al mecànic el teu cotxe o moto per fer-li les revisions oportunes per portar un bon manteniment? Doncs amb l'estufa passa el mateix. És molt important portar un correcte manteniment així com una bona neteja per evitar possibles accidents. A continuació, et presentem els productes de manteniment per a estufes bàsics que has de tenir a casa teva.

Quin tipus de productes de manteniment per a estufes tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de productes de neteja i manteniment, així com pastilles i líquid per encendre, guants de protecció i escura-xemeneies, entre altres productes, que deixaran la teva estufa impol·luta tant per dins com per fora.

Tot i ser una tasca que no fem amb freqüència, realitzar una neteja periòdica de les estufes és imprescindible per a un correcte funcionament, evitant possibles accidents i allargant la seva vida útil al màxim. En cas contrari, podràs optar per xemeneies decoratives o calefactors convectors que escalfaran les estades sense necessitat de dur a terme aquest tipus de manteniment.

El manteniment de les estufes no té cap misteri i és molt fàcil de fer, ja que, amb tres simples accions, podrem tenir una estufa en bon estat, garantint el seu òptim funcionament durant molt més temps i evitant qualsevol tipus d’accident. D'aquesta manera, haurem de recollir les cendres del cremador, netejar els vidres, l'estructura interior i exterior de l'estufa i, finalment, utilitzar els troncs escura-xemeneies. No és tan complicat, oi?

Finalment, no hem d'oblidar que cada tipus d'estufa necessita un producte de neteja determinat, per tant, no podrem fer ús de qualsevol producte de neteja, sinó de l'adequat per a cada model, amb la finalitat d'allargar la seva vida útil i esprémer al màxim les seves capacitats d'escalfar les diferents zones de la llar.