Cadires gamer

Descobreix les nostres cadires gamer barates de diferents colors amb les que gaudiràs dels teus millors moments davant de la pantalla de l'ordinador. Entra a Fesmés i troba la cadira gamer que més t'agradi a preus irresistibles.

T'agradaria oblidar-te dels dolors corporals i gaudir encara més de les teves partides de videojocs davant de la pantalla? Amb les nostres cadires gamer serà possible! Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat de cadires gamer en diferents colors, perquè escullis la que més t'agradi i puguis començar a gaudir dels teus videojocs durant hores i sense molèsties.

El somni de qualsevol jugador, a més de guanyar totes les partides dels diferents videojocs i ser el millor en comparació amb els seus companys, és el de poder passar tot el temps desitjat jugant a l'ordinador, sense haver de parar de tant en tant a canviar de posició perquè no aguanta el mal d'esquena. Amb una cadira gamer aquest somni el farem realitat i millorarem la qualitat del joc.

Coneix les característiques principals d'una cadira gamer!

Les cadires gamer es caracteritzen principalment pel seu respatller reclinable, ja que es pot regular i posar la inclinació que millor vagi per la teva esquena, evitant així les doloroses molèsties que en moltes ocasions provoquen la pausa del joc. A més, les cadires gamer són ergonòmiques i compten amb reposabraços i reposacaps per augmentar la sensació de benestar i relaxar tensions mentre estem jugant. Si vols compartir el teu joc amb amics o companys, et caldrà comptar amb alguna de les nostres cadires d'oficina barates a la teva habitació, perquè puguin seure i així gaudir del joc tots junts.

Finalment, un cop hagis trobat la cadira gamer perfecta per a tu, podràs combinar-la amb una taula d’ordinador o taula escriptori per tenir el pack complet.

En què fixar-te en comprar una cadira gamer?

Tant si vols comprar-te una cadira gamer com si vols fer un regal a un familiar o amic, hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes per escollir el model ideal:

  • Qualitat dels materials: és molt important escollir una cadira gamer fabricada amb materials de qualitat. Tingues en compte que les sessions de joc solen ser llargues, de manera que una cadira gamer de qualitat aguantarà durant més temps sense desperfectes.
  • Ergonomia: les cadires gamer solen permetre ajustar diversos elements, com l'altura del seient, la posició del respatller i el suport lumbar, el reposacaps o el recolza-braços. Això permet que la cadira s'adapti a tu i et deixa gaudir dels teus videojocs preferits en una posició còmoda i que no perjudiqui la teva esquena. A més, podràs passar de sessions de joc amb teclat i ratolí sobre l'escriptori a partides amb comandament recolzat en la teva cadira gamer.
  • Transpirable: atès que gaudiràs dels videojocs en llargues partides, tant a l'hivern com a l'estiu, és imperatiu que la teva cadira gamer estigui fabricada amb un material transpirable o que compti amb un disseny preparat per deixar "respirar" la teva esquena.
  • Disseny: el món gamer té associats una sèrie de colors, acabats, RGB ... una estètica molt marcada. Escull el model que més t'agradi i que encaixi amb aquest estil visual.

 

Per què comprar una cadira gamer?

Les sessions de joc poden allargar-se. El que comença sent una partida de 20 minuts abans d'anar a dormir, pot acabar en una nit sense dormir per aconseguir superar un nivell dificilíssim o seguir competint en línia amb els teus amics. Durant tot aquest temps, estaràs assegut a la teva cadira. Si es tracta d'un model que no està preparat per a aquest tipus d'ús, la teva esquena es pot ressentir.

En aquest sentit, les cadires gamer estan preparades per oferir el major confort mentre gaudeixes dels videojocs. Solen tenir una ergonomia superior als models per a oficina, i estan fabricades en materials més còmodes.