Cadires d'escriptori

Troba la cadira d'escriptori perfecta pel teu despatx o habitació i digues adéu als dolors d'esquena! Entra a Fesmés i descobreix una àmplia gamma de cadires d'escriptori en diferents models i colors al millor preu

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Material
Mecanisme basculant amb bloqueig
Reposacaps
Reposabraços
Filtre

Ets conscient de la repercussió que pot tenir per al teu cos passar massa hores davant de l'escriptori sense comptar amb una cadira d'escriptori adequada? Si estàs treballant o estudiant durant hores a l'escriptori, cal que comptis amb una cadira d'escriptori còmoda i confortable en què et trobis a gust i sense cap tipus de molèstia. A Fesmés trobaràs la millor qualitat en cadires d'escriptori de diferents dissenys perquè escullis la que més t'agradi i s'adeqüi a la decoració de la teva habitació o despatx.

Les cadires d'escriptori giratòries són ideals per passar llargues hores del dia estudiant o treballant, ja que et permeten una major mobilitat que les cadires fixes, facilitant el desplaçament per tota la teva habitació sense necessitat d'aixecar-te. Aquestes cadires d'escriptori són ergonòmiques i s'adapten perfectament a la forma de l'esquena. A més, compten amb reposabraços que faciliten la correcta col·locació corporal, disminuint notablement els dolors d'esquena i de cervicals.

També disposem de cadires d'escriptori infantils, perquè els més petits de la llar facin els seus deures i tasques o juguin a l'ordinador còmodament, mantenint una correcta posició corporal i evitant sobrecarregar l'esquena.

Finalment, si ja tens clar el tipus de cadira d'escriptori que voldràs, únicament et faltarà complementar-la amb una de les nostres taules escriptori barates o taula d'estudi i aconseguir tenir el conjunt perfecte que millorarà la qualitat del teu dia a dia.

Què has de tenir en compte en escollir una cadira d'escriptori?

Si ja estàs plantejant-te comprar una cadira d'escriptori barata, hauràs descobert moltes variables i punts a tenir en compte: materials, ergonomia, disseny, ús ... Amb l'objectiu d'ajudar-te a escollir el model de cadira ideal pels teus requisits, hem elaborat la següent llista:

  • Material de l'entapissat i l'estructura: encara que sembli obvi, els materials en els quals estigui fabricada la cadira d'escriptori tindran incidència directa en la seva durabilitat i comoditat. Per l’entapissat del seient i el respatller, penseu en si voleu prioritzar un material transpirable, que us ajudarà a no tenir tanta calor en els mesos d'estiu, o un material amb un acabat més premium. Per l'estructura de la cadira, eviteu els materials més econòmics si li donareu un ús intensiu.
  • Seient i respatller regulables: per a una millor ergonomia, opteu per una cadira d'escriptori que permeti regular l'altura i posició del seient i el respatller. D'aquesta manera, podreu adaptar la cadira al vostre físic i mantenir una postura correcta en tot moment.
  • Amb o sense reposabraços? Encara que estèticament pugui ser un element que desentoni en alguns espais, la nostra recomanació és optar per cadires d'escriptori amb reposabraços. Si estareu llargues estones davant de l'escriptori, us convindrà tenir un lloc on relaxar els braços. I sempre podeu treure'ls.
  • Taula en la qual treballaràs: la mida i disposició de la taula o escriptori amb el que utilitzareu la vostra cadira d'escriptori també afectarà a la seva elecció. Des de l'altura de la taula, fins l’espai disponible sota la mateixa per guardar la cadira quan no la utilitzeu.
  • Disseny: la cadira d'escriptori que trieu haurà d’agradar-vos visualment i no desentonar amb el disseny de la taula i l'habitació on la col·locareu.
  • Treball o oci? Les cadires d'escriptori orientades a ambients laborals o despatxos a casa solen tenir un acabat més sobri i elegant. Mentre que les cadires per a habitacions orientades a l'oci (per exemple, cadires gamer) presenten colors més cridaners i materials transpirables.
  • Amb o sense rodes? El més habitual en les cadires d'escriptori per treballar o jugar és comptar amb rodes, que permeten moure’s amb facilitat per situar-vos en la posició més còmoda o guardar-la sota la taula un cop finalitzat el seu ús.