Després d'una llarga jornada de treball i de tot el dia davant de l'ordinador, és normal sentir molèsties per tot el cos i, sobretot, a la zona lumbar i l'esquena. I si et digués que tenim la solució per a aquest problema? A Fesmés hem trobat el remei perfecte perquè puguis romandre durant tota la jornada laboral sense notar molèsties gràcies a les nostres cadires d'oficina.

Ja coneixes les cadires d'oficina que tenim disponibles?

Les cadires d'oficina giratòries es caracteritzen principalment per la mobilitat que tenen, ja que et permeten girar completament el cos sense aixecar-te de la cadira, facilitant el desplaçament per agafar allò que necessites sense cap tipus de problema. Aquestes cadires d'oficina giratòries són la millor opció per col·locar en els despatxos i oficines, independentment que tinguis un despatx privat a casa teva o treballis en una empresa amb centenars de treballadors, ja que a més d'aportar mobilitat, són cadires ergonòmiques amb un encoixinat còmode i amb un bon suport a la zona lumbar i l'esquena, característiques imprescindibles que t’asseguraran una bona posició corporal durant la jornada laboral. Aquestes cadires d'oficina ergonòmiques giratòries les pots ajustar al teu gust, amb la finalitat d'aconseguir la màxima comoditat possible i gaudir d'una jornada laboral indolora.

No obstant això, si ets d'aquelles persones que prefereixen una cadira fixa en lloc de giratòria, ets a la secció adequada. Disposem de cadires d'oficina fixes de gran comoditat, ja que són cadires d'oficina fixes ergonòmiques que s'adapten a la forma de el cos, aportant comoditat i benestar. A més, també podràs gaudir de les cadires gaming en acabar la teva jornada laboral, ja que després d'un dia dur de treball, cal relaxar-se i gaudir jugant al teu videojoc preferit amb una de les nostres cadires gamer barates.

Un cop hagis escollit la cadira d'oficina, és fonamental que no t'oblidis de combinar-la amb una taula d'estudi per poder tenir el conjunt complet.

Com escollir una cadira d'oficina?

Si has pres la decisió de comprar una cadira d'oficina barata, descobriràs que hi ha molts models a escollir i certs elements a tenir en compte. Per guiar-te en la teva elecció hem preparat un petit llistat de variables que hauràs de considerar:

  • Seient: és molt important que l'altura del seient pugui regular-se. D'aquesta manera podràs adaptar la cadira d'oficina a la teva alçada i a la taula d'escriptori on treballis. Tingues en compte també la mida del seient, que haurà de ser prou gran perquè puguis seure amb comoditat, sense estar estret.
  • Respatller: atès que suportarà el pes de la teva esquena i ajustarà la posició de la mateixa, el respatller és un dels elements més importants d'una cadira d'oficina. A més de ser ergonòmic, si ets alt, et caldrà un que et permeti donar suport a tota l'esquena. En aquests casos, són d'ajuda també les cadires amb reposacaps.
  • Reposabraços: els diferents models de cadires d'oficina barates poden venir amb o sense reposabraços. La nostra recomanació és escollir un model que ho integri. I en el cas de no necessitar-ho, sempre podeu optar per no instal·lar-lo.
  • Ús: la funció que vulgueu donar-li a la vostra cadira d'oficina també afectarà en la seva elecció. Penseu, per exemple, que és molt diferent l'ús d'una cadira d'oficina davant d'un escriptori de treball, que el d'una cadira per a una sala de reunions o sala d'espera.
  • Material de l'entapissat: el tipus d'entapissat de la cadira d'oficina afectarà a la seva comoditat, a més d'influir també en si serà transpirable o no, quelcom realment important si en la vostra oficina o lloc de treball fa calor a l'estiu. També afectarà a nivell estètic.

Quines altres coses has de tenir en compte en comprar una cadira d'oficina?

A més de valorar els diferents elements d'una cadira d'oficina, a l'hora d'escollir un model o un altre, hi ha altres aspectes a valorar:

  • Mesura l'espai disponible: si ja disposes d'una taula o escriptori, i tens clar on ubicaràs la teva cadira d'oficina, mesura l'espai disponible. Tant la zona que quedarà disponible sota la taula, amb especial atenció als reposabraços de la cadira; com a l'àrea davant de la taula.
  • Tingues en compte el teu físic: en la teva nova cadira d'oficina hauràs sentir-te còmode, de manera que a l'hora de triar tingues present la teva alçada i altres aspectes físics.
  • Disseny: tria una cadira d'oficina que no desentoni amb la sala o espai on la faràs servir.
  • Amb o sense rodes? Depenent de l'ús que li vulguis donar a la cadira d'oficina, t'interessarà un model amb o sense rodes. Les cadires enfront dels escriptoris de treball habitualment compten amb rodes, mentre que les que s'utilitzen en altres espais, com sales d'espera, no solen tenir rodes.
  • Pressupost: evidentment, el pressupost que tinguis disponible influirà en la cadira d'oficina que puguis comprar. A més del nombre de cadires que necessitis. La nostra recomanació és que inverteixis en un model de qualitat, atès que passaràs gran part de la teva jornada laboral assegut a la teva cadira d'oficina.

Per què és important tenir en compte l'ergonomia en comprar una cadira d'oficina?

Un dels punts més importants a valorar a l'hora de comprar una cadira d'oficina barata és l'ergonomia. La cura de l'esquena és fonamental i més quan passem llargues jornades laborals enfront de l'ordinador en la nostra cadira.

En aquest sentit, la nostra recomanació és invertir en un model de cadira d'oficina que permeti regular el seient, el respatller i els reposabraços per poder ajustar la cadira al nostre físic.