Cargoladors a bateria

Buscant un cargolador a bateria de gran qualitat i preu? En Fesmés el trobaràs. Tenim la millor gamma de cargoladors a bateria a la teva disposició.

Filtrar per:

Filtre

Comprar un cargolador a bateria

Estrènyer cargols en aquell moble nou que acabes de comprar-te, fer la reforma que portes endarrerint fa temps.... Totes elles, necessiten un cargolador per dur a terme el projecte de bricolatge.

Tot amant del bricolatge, i fins i tot, per a aquells que no ho són, és molt important tenir un cargolador a casa per disposar d’ell en qualsevol moment. Per què segur que més d'una vegada has necessitat un i t'has penedit de no comprar-lo al seu moment. Gràcies al cargolador a batería, podràs fer la tasca de manera fàcil i ràpida.

Tipus de cargolador a bateria

La funció bàsica d'un cargolador és la de estrènyer i afluixar cargols, però depèn de diversos factors, serà millor escollir un o altre.

  • Potència: depèn del voltatge de la bateria. Si només vols cargolar, amb una bateria inferior de 10,8V serà suficient. Però depenent de la superfície que desitgis cargolar, t'aconsellem comprar un cargolador a bateria d'entre 14,4V i 18V.
  • Capacitat de la bateria: No totes les bateries tenen la mateixa durabilitat, ja que tot depèn de la magnitud del seu amperatge. El nostre consell és que compris un cargolador que tingui una bateria de 4.0Ah o més, ja que et servirà per a qualsevol tipus de treball de bricolatge.
  • Tipus de bateria: hi ha 3 tipus de bateries: de níquel-cadmi (Ni-Cd), hidrur metàl·lic (Ni-MH) i bateria d'ió liti (Li-ió). Què els diferencia? Doncs bé, les níquel-cadmi són les més antigues i barates i amb poc amperatge. Les bateries de Ni-MH tenen efecte memòria garantint que no perdi la seva capacitat de càrrega. I les bateries de Li-ió són les que més recomanem als nostres clients perquè no perden la capacitat de càrrega, són més potents, resistents i lleugeres.

 

Si estàs buscant un cargolador a bateria de qualitat-preu, tingues en compte aquests consells que t'hem facilitat i compra el teu cargolador a bateria. A Fesmés sempre trobaràs el que estàs buscant.