Terres i adobs per jardí

Aconsegueix un jardí ple de flors i crea la teva pròpia collita amb els nostres adobs i terres per a jardí de Compo i Burés ! A FESMÉS trobaràs tot el necessari per al teu hort o jardí, des d'adobs orgànics fins pols de marbre. Fes el teu somni realitat!

Filtrar per:

Filtre

Compra terra i adob orgànic a FESMÉS

Si t'estàs plantejant millorar l'aspecte del teu jardí, omplint-lo de flors, plantes i arbustos o bé, ets d'aquelles persones que prefereix dedicar part del jardí al cultiu de fruites i hortalisses, construint el teu propi hort, estàs al lloc indicat!

A FESMÉS som partidaris d'aprofitar al màxim l'exterior de l'habitatge, ja que sovint és un lloc que es descuida, però el jardí, és un espai que té molt potencial, i per aquest motiu volem que l'espremis al màxim. Per tant, si estàs pensant a millorar l'aspecte del teu jardí o crear un hort per poder sentir la satisfacció de menjar productes naturals plantats per tu, no podràs resistir-te als nostres adobs, terres, fertilitzants i pedres decoratives, que canviaran completament la imatge del teu jardí.

Quin tipus d'adobs i cura de les plantes trobaràs?

En aquesta secció trobaràs tot el necessari per dur a terme una adequada cura de les plantes, aconseguint així un jardí o hort en condicions. Entre els diferents productes dedicats a la cura de les plantes, destaquem els següents:

Substrats, es caracteritzen per ser els elements fonamentals i imprescindibles que tenen la finalitat de fer créixer les plantes de forma saludable, aportant els nutrients necessaris.
Fertilitzants i adobs, substàncies de vital importància que afavoreixen el desenvolupament de les plantes i hortalisses, disponibles en diferents formats i composicions, ja que, per a cada fase de creixement de la planta o hortalissa, es recomana utilitzar un tipus de fertilitzant i adobs o un altre.
Pedres decoratives i pols de marbre, són el complement perfecte per aportar aquest toc d'estil diferencial al teu jardí, aconseguint així millorar la imatge de l'exterior de l'habitatge.

Quins avantatges té la terra i adobs per a plantes?

El principal avantatge d'utilitzar terra i adobs per a plantes, és el fet d'assegurar-nos que tot allò que hàgim plantat, ja siguin fruites, verdures o flors, creixin de forma sana i saludable, eliminant el risc de possibles aparicions de plagues o malalties. Encara que aquest avantatge és el més important, també aporten els següents beneficis:

Absorbeixen i retenen la humitat necessària per a la planta.
Corregeixen el pH i aporten nutrients essencials com el nitrogen, potassi o fòsfor.
La terra, l'adob i el substrat són elements essencials tant per a la jardineria com per a l'hort.
Gran varietat de tipus per adaptar-se a les necessitats de cada planta i espècie.

I ara, quina excusa tens per no omplir el teu jardí de flors i hortalisses? Suma't a l'aventura i sorprèn a tothom amb el teu nou jardí!