Coixins

Dóna-li vida al teu sofà i dormitori amb els nostres coixins! Entra a Fesmés i descobreix la millor varietat de coixins amb diferents estampats, tactes i mides perquè trobis l'ideal per a tu

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els coixins formen part dels elements decoratius fonamentals que no poden faltar a cap llar, ja que, a més de ser un complement decoratiu a l'habitació o menjador, aporten comoditat, confort i benestar. A Fesmés t'oferim la millor selecció de coixins a preus increïbles. No te'ls pots perdre!

Quin tipus de coixins decoratius t'oferim?

Si el que estàs buscant són coixins que aportin elegància i renovin la imatge del teu menjador o dormitori, els coixins estampats seran una molt bona opció, ja que els tenim disponibles en diferents dissenys, brodats i tactes perquè trobis el que millor s'adapti amb l'estil i decoració del teu habitatge. Aquest tipus de coixins vestiran i il·luminaran qualsevol estada o racó de la llar, ja sigui al dormitori, com a complement de les fundes nòrdiques juvenils, o damunt de sofà. A més, els podràs combinar amb les mantes per a sofà per tal de tenir la mateixa tonalitat o aconseguir el contrast i combinació de colors desitjat. També podràs conjuntar els coixins amb cortines menjador al teu gust, definint el teu propi estil.

Si el que necessites són coixins per a les habitacions dels més petits o sales de joc, que aportin comoditat i estil, no et pots perdre els nostres coixins infantils, dissenyats en una gran varietat de colors i caracteritzats per la seva gran versatilitat, ja que exerceixen diverses funcions.

Comprar coixins decoratius infantils

Els coixins infantils podran ser utilitzats com a coixí o com a acompanyants dels més petits mentre descansen plàcidament. També es convertiran en un dels peluixos preferits, ja que gràcies a la gran varietat de formes que presenten, podran jugar amb ells durant hores.

Tots els colors i estils. Coixins decoratius per qualsevol llar

Per a estades com el menjador o dormitori, tenim disponibles coixins llisos, caracteritzats per adaptar-se a qualsevol estil decoratiu, aportant elegància a les estances on estiguin col·locats. Aquest estil de coixins el podràs trobar en diferents materials com vellut, polièster i cotó.

Si vols renovar els teus coixins, però el farciment es conserva en bones condicions, pots optar per les fundes de coixí, disponibles en una gran varietat de models i dissenys que modernitzaran qualsevol estada. En cas contrari, si tens fundes de coixins en perfectes condicions, però el farciment s'ha espatllat, també tenim disponibles farcits de coixí, que et permetran seguir utilitzant els teus coixins preferits millorant el seu estat i comoditat.