Mobles de menjador moderns

Mobles de menjador moderns al millor preu. Descobreix la nostra gran varietat de mobles de saló i aparadors moderns en diferents models, acabats, mides i distribució. Entra a Fesmés i troba mobles barats i aparadors vintage per al teu saló!

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Color
Model
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Mobles de menjador moderns i barats

El saló és dels espais de la llar que més gaudim i vam amortitzar, ja que l'utilitzem per reunir-nos amb amics i familiars, gaudir d'un deliciós menjar o per relaxar-nos al sofà cheslong mentre veiem la nostra pel·lícula o sèrie preferida.

Si necessites canviar la imatge del teu menjador o donar-li un toc decoratiu diferent, ets al lloc adequat. En Fesmes disposem d'una gran varietat de mobles de saló i aparadors que decoraran el teu saló i el transformaran en la teva estada preferida. T'ho seguiràs pensant? Explora pel nostre catàleg i troba el teu moble de saló modern ideal!

La nostra fantàstica selecció de mobles de saló barats i moderns online 

En FESMÉS coneixem la gran importància que té comptar amb un saló acollidor, amb estil i disposat a crear la millor atmósfera possible. El saló pràcticament és l'espai de la llar on passem més temps, on ens relaxem quan acaba el dia i on creem nous moments amb els nostres éssers estimats, per la qual cosa comptar amb el millor saló possible és gairebé imprescindible per a gaudir de la teva llar i de tot el que es viu dins d'ell.

A l'hora de renovar el saló, hi ha diversos tipus de persones, aquelles que busquen un estil tradicional i rústic, i que volen comprar per als seus saló menjador mobles de saló clàssics i un altre tipus de persones que busquen donar-li a la seva llar un toc d'aire fresc i nou, optant així per moblar la seva llar amb mobles de saló moderns. 

En aquesta secció de la nostra botiga online posem especial èmfasi a destacar els nostres meravellosos mobles per a saló moderns i barats, fantàstics per a qualsevol estil modern que tinguis a casa teva: Estil actual, contemporani, minimalista...

Salons moderns per a tots els gustos

Els salons moderns són ideals per aportar a qualsevol llar una sensació de tranquil·litat, ordre i amplitud. Els mobles que componen un saló modern han de ser senzills i ordenats però amb tocs avantguardistes i contemporanis. Una de les claus principals d'aquests mobles és la seva funcionalitat, que els permet ser utilitzats en funció de cada necessitat. En el cas dels nostres mobles moderns, també estan fabricats amb materials de primera qualitat i en una gran varietat d'acabats i formes.

Et convidem a que naveguis per la nostra selecció de mobles moderns, i triïs aquells que s'adaptin a les teves necessitats i a l'estil de la teva llar, perquè puguis obtenir un saló completament personalitzat i acollidor.

Els millors mobles de estil modern per al teu saló

Busques donar-li un nou estil a la teva llar? No hi ha res millor per a això que equipar-lo amb mobles de qualitat de dissenys avantguardistes, atractius i completament funcionals.

En aquesta secció podràs trobar mobles de saló amb prestatges inclosos o si ho prefereixes, podràs escollir el prestatge per separat, perquè puguis decorar-aportant el teu propi estil decoratiu. A més, també podràs emmagatzemar i ordenar les teves estris de cuina de manera subtil i discreta. Aquests mobles de saló els podràs combinar amb les taules menjador o amb alguna tauleta centre per aconseguir un espai ben moblat i decorat al teu gust.

Els aparadors de saló i les vitrines també són una molt bona opció per col·locar en el teu saló com a element decoratiu i per organitzar el teu menjador, ja que, gràcies a les seves dimensions i dissenys, et permeten emmagatzemar la cristalleria i vaixella en un lloc segur.

Vols acomiadar-te dels teus mobles antics i equipar la teva llar amb mobles de saló moderns? Busques aconseguir el saló més modern al millor preu possible?  Confia en FESMÉS i en la nostra experiència i qualitat en mobiliari i decoració per a la llar. Gràcies als nostres productes aconseguiràs. No esperis més i troba aquí el teu moble TV ideal!

FAQs

Quins tipus de mobles de saló modern podem trobar?

Un saló modern es caracteritza per composicions senzilles, mobles de línies rectes i sense massa elements decoratius per a aconseguir un ordre i equilibri propis d'aquest estil. Per això, els tipus de mobles de saló moderns es caracteritzen per tenir un estil nòrdic o vintage amb el blanc artik i el roure nodi com a protagonistes.

A FESMÉS comptem amb una selecció de mobles de saló d'estil modern que combinen tons blancs amb fusta de roure: aparadors, còmodes, taules de centre, tauletes, mobles de saló, mobles TV, rebedors.

Per què comprar mobles de saló moderns?

Comprar mobles de saló moderns és apostar per la senzillesa i l'elegància. Si bé els mobles de decoració moderns resulten menys visibles que els mobles clàssics, al complementar-se amb altres peces, aconsegueixen una decoració minimalista per a qualsevol llar.

A més, els mobles de saló moderns són especialment útils en el cas de voler equipar espais petits ja que aporten lluminositat i harmonia a la llar.

Què és millor, triar mobles de saló moderns o clàssics?

Triar entre mobles de saló moderns o clàssics dependrà únicament de l'estil que estiguis buscant. No obstant això, hi ha unes característiques que hauràs de tenir en compte a l'hora de triar una decoració moderna o clàssica.

  • Mobles de saló moderns: es caracteritzen per comptar amb tonalitats blanques i estar fabricats per materials com la fusta o melamina. Habitualment, s'utilitzen suspesos a la paret, per a no tallar l'espai i aconseguir així salons nets i lleugers. Solen estilitzar-se amb superfícies polides, suaus i elegants.
  • Mobles de saló clàssics: es distingeixen per estar fabricats de fusta massissa d'alta qualitat, amb gran capacitat d’emmagatzematge i llarga durabilitat. Solen usar-se en estils clàssics, naturals i rústics i estan dissenyats per a cridar l'atenció.