Dormitoris

Troba el dormitori que busques per a la teva habitació de matrimoni o juvenil i complementa'l amb somiers, matalassos i coixins. Entra a Fesmés i dissenya l'habitació al teu gust!

Filtrar per:

Filtre

Troba els mobles per a la teva habitació perfecta

Un dels llocs més màgics, íntims i acollidors de la llar és el dormitori, on relaxem tensions, ens oblidem dels problemes i gaudim de profunds somnis que ens carreguen d'energia per afrontar un nou dia. Cada un ha de crear el seu dormitori en funció de les seves necessitats, que ens permeti descansar i desconnectar.

El dormitori és una de les parts més importants del mobiliari de la llar, és per això que l'elecció dels diferents mobles que escollirem pel nostre dormitori és molt important en el que sentis que quan arribes i et estires el teu cos es relaxa i el teu desconnectes de la rutina.

Quins tipus de dormitoris i mobles trobaràs a FESMÉS?

A Fesmés pots trobar diferents tipus de dormitoris, diferents mobles per a dormitoris de matrimoni i dormitoris juvenils, on trobaràs una gran selecció per crear les millors habitacions de casa teva.

A més, també podràs trobar diferents complements per al teu dormitori com els capçals de llit, canapès entre d'altres.

FAQs

Quins tipus de mobles de dormitori podem trobar en FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs tot tipus de mobles de dormitori: des de llits, capçals, canapès i armaris fins a somiers, coixins i matalassos. Tots els productes tenen un toc industrial i modern per a adaptar-se a qualsevol disseny d'habitació. A més, són de fàcil muntatge i neteja per a proporcionar sempre un aspecte net i cura a l'ambient.

Quins aspectes haig de tenir en compte per equipar un dormitori?

A l’hora d’equipar un dormitori, és important tenir en compte aspectes com:

Funcionalitat i emmagatzematge: tria llits que tinguin emmagatzematge, com el nostre llit juvenil Noa ja que obtindrem espai per a guardar roba, accessoris o altres objectes personals.

Estil i decoració: tria mobles que s'adaptin al teu estil i combina'ls per a crear un ambient harmoniós. Les tonalitats blanques, negres i marrons de FESMÉS. proporcionen aquesta elegància i minimalisme per a moblar habitacions úniques.

Il·luminació: la il·luminació resulta essencial per crear una atmosfera adequada, així que combinar llums generals amb llums de taula proporcionarà diferents nivells de llum segons l'ocasió.