Perxes i penjadors infantil

Descobreix la millor varietat de penjadors infantils per mantenir l'ordre a l'habitació dels més petits, decorant també l'espai amb un toc original.

Filtrar per:

Tipus de producte
Fixació
Acabat
Nº de ganxos o poms
Filtre

Penjadors infantils de paret

Mantenir l'ordre en l'habitatge, és una tasca de les més complicades que podem trobar, i més si comptes amb petits terratrèmols a la llar, que des  que es desperten fins que se'n van a dormir, van deixant rastre per tots els costats pels quals passen, i llavors és quan mantenir l'ordre es converteix en missió impossible.

Segur que a tu també et passa diàriament de trobar-te els armaris infantils desordenats i la roba tirada per terra o per les diferents estances de la llar, Oi?

A FESMÉS volem ajudar-te a mantenir l'habitació dels més petits ben ordenada, posant a la teva disposició la millor selecció de penjadors infantils de paret i penjarobes, amb els que podràs mantenir l'ordre i ensenyar als teus petits a col·locar cada cosa al seu lloc. No te'ls perdis i escull els seus preferits!

Compra el millor penjador infantil

Som conscients que mantenir l'ordre és una tasca molt difícil que s'ha d'anar posant en pràctica dia a dia, sobretot, la d'ensenyar als més petits  que la roba ha de col·locar-se a l'armari correctament o al penjador infantil corresponent, que permeti  mantenir l'ordre a l'habitació.

Els penjadors infantils són una de les millors opcions per ensenyar als més petits a mantenir la seva habitació ben ordenada, ja que és una molt bona manera  que aprenguin a deixar la roba correctament i a agafar el costum de mantenir-la sempre ordenada, ben situada i preparada per lluir-la.

Penjadors infantils originals per decorar

L'habitació dels més petits de casa és una de les parts de la llar més especials i que més afecte li tenim, ja que és el lloc on els nostres petits terratrèmols passen part del seu temps lliure, dormen i aprenen a tenir el seu propi espai i intimitat.

Per a molts d'ells, és difícil estar sols a la seva pròpia habitació, ja que quan són petits acostumen a tenir por i a no quedar-se sols en el seu dormitori, i aquí és quan hem de posar solució a aquest problema.

Decorar l'habitació infantil d'una manera alegre i feliç, farà que els nens no tinguin por d'estar sols a l'habitació, sinó tot el contrari, si es tenen a gust i protegits, els agradarà romandre en la seva pròpia habitació.

De manera que, per aconseguir que els petits de la llar no tinguin por d'estar sols a casa seva, és de vital importància comptar amb una decoració adequada, començant per detalls tan senzills com els de comprar un penjador de paret original infantil.

Tipus de penjadors infantils, penjadors i penjarobes

En aquesta secció t'oferim la millor varietat de penjadors infantils, ganxos i penjarobes infantils que estilitzaran i decoraran l'habitació dels més petits, aportant aquest toc alegre que tot dormitori infantil ha de tenir. Entre els diferents models, destaquem els següents:

  1. Penjadors de colors fabricats en fusta, una opció estupenda per aportar color a les habitacions infantils i ensenyar als més petits a penjar les seves jaquetes i abrics, al mateix temps que permeten guanyar espai d'emmagatzematge a l'armari.
  2. Ganxos penjadors de colors, una altra de les opcions que pots tenir en ment per decorar les habitacions infantils, ja que a més de millorar l'ordre i guanyar espai d'emmagatzematge a l'armari, a l'estar disponible en diferents colors, ofereixen  un ventall de possibilitats decoratives.
  3. Penjadors infantils animals, una de les millors opcions per col·locar a la paret, ja que aporten una decoració molt divertida i alegre que encantarà als més petits de casa.
  4. Penjadors infantils de colors, ideals per penjar els abrics i jaquetes, ja que es caracteritzen per comptar amb més d'un ganxo, podent així col·locar totes diferents jaquetes a l'exterior de l'armari. A més, en comptar amb diferents colors, podràs escollir el seu favorit i omplir de color i alegria l'habitació.