Aparadors i vitrines

Troba l'aparador que estàs buscant en la nostra atractiva selecció d'aparadors! Visita la nostra web!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
més... menys
Estil
Color
Material
més... menys
Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Troba aparadors funcionals i atractius

Els aparadors són un tipus de moble molt versàtil, encara que la seva principal funció sigui el magatzematge, pot donar un toc de distinció a la teva llar.

Quina és la diferència entre un aparador i una vitrina?

 Un aparador generalment és un moble amb calaixos o portes destinat a emmagatzemar vaixella, coberts o altres articles per al menjador. D'altra banda, una vitrina sol tenir prestatges de vidre i portes transparents, dissenyada per a exhibir vaixelles, objectes decoratius o col·leccions mentre els protegeix de la pols i els danys.

Quins són els materials més comuns utilitzats en la fabricació d'aparadors i vitrines?

 Els materials comuns per a aparadors i vitrines inclouen fusta massissa, contraxapat, "MDF" (tauler de fibra de densitat mitjana) i metall per al marc o detalls. El vidre temperat o transparent s'utilitza en vitrines per a l'exhibició.

Com haig de triar entre un aparador tancat o un amb vitrina per al meu menjador?

 L'elecció entre un aparador tancat i un amb vitrina depèn de la funcionalitat que busquis. Si desitges emmagatzemar articles i mantenir-los ocults, un aparador tancat seria més adequat. En canvi, si prefereixes exhibir vaixelles o decoracions i afegir un toc decoratiu, una vitrina permetrà mostrar els teus objectes mentre els protegeix de la pols.

Quines són les dimensions típiques dels aparadors i vitrines?

 Les dimensions d'aparadors i vitrines varien àmpliament en altura, amplària i profunditat. Els models estàndard poden oscil·lar entre 120 a 200 centímetres d'ample, 80 a 150 centímetres d'altura i 40 a 60 centímetres de profunditat. És fonamental mesurar l'espai disponible en el teu menjador per a triar el moble que millor s'adapti.

Quines consideracions d'estil haig de tenir en compte en triar un aparador o vitrina per a la meva llar?

 En seleccionar un aparador o vitrina, considera l'estil general de la teva llar. Des d'opcions clàssiques fins a dissenys moderns, existeixen aparadors i vitrines en una varietat d'estils, des de rústics fins a minimalistes, per a complementar l'estètica del teu menjador. Para esment als acabats, detalls i combinació de materials que millor s'adaptin al teu gust i decoració existent.