Calefactors elèctrics

Oblida't de passar fred amb els nostres calefactors elèctrics! Entra a fesmés i descobreix una gran varietat de calefactors elèctrics que t'ajudaran a combatre el fred aquest hivern i la calor durant l'estiu. Irresistibles, oi?

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Potència (W)
Comandament a distància
Superfície calefactable (m²)
Filtre

Els calefactors elèctrics són de les millors opcions que pots escollir, ja que, com el calefactor ceràmic, poden utilitzar-se durant totes les estacions de l'any, perquè incorporen tant la funció de calefacció com la de ventilació.

Quin calefactors elèctrics disposa Fesmés?

A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de calefactors elèctrics en diferents models, així com els calefactors elèctrics verticals o els calefactors de paret elèctrics, perquè triïs el que més t'agradi per a la teva llar.

Aquests calefactors són ideals per col·locar en espais de reduïdes dimensions com el bany i poden anar acompanyats d'un radiador tovalloler, amb la finalitat que cada vegada que surtis de la dutxa no passis fred, mantenint les tovalloles ben calentes i a punt per utilitzar. A més, els calefactors elèctrics també se solen col·locar a les habitacions petites i els pots combinar amb un radiador oli, que et permetrà mantenir totes les habitacions a la temperatura desitjada.

Quins avantatges tenen els calefactors elèctrics?

Els calefactors elèctrics es caracteritzen per ser petits electrodomèstics amb moltes prestacions, ja que tenen protecció per sobreescalfament, indicador LED, termòstat regulable, funció ventilador i comandament a distància. Són petits però complets, oi? No et pots quedar sense el teu!

Aquests calefactors també els pots col·locar al menjador, però per a espais de grans dimensions recomanem col·locar estufes de llenya amb forn o bé, calefacció de pellets, que et permetrà aconseguir la temperatura desitjada, aportant estil al teu menjador. Qui va dir que no es podia obtenir funcionalitat i decoració al mateix temps?