Calefactors elèctrics

Oblida't de passar fred amb els nostres calefactors elèctrics! Entra a Fesmés i descobreix els millors calefactors elèctrics que t'ajudaran a combatre el fred aquest hivern i la calor durant l'estiu.

Filtrar per:

Tipus de producte
Potència (W)
Color
Superfície calefactable (m²)
Comandament a distància
Marca
Filtre

Els calefactors elèctrics són de les millors opcions que pots escollir, ja que, com el calefactor ceràmic, poden utilitzar-se durant totes les estacions de l'any, perquè incorporen tant la funció de calefacció com la de ventilació.

Calefactors elèctrics de Fesmés

A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de calefactors elèctrics de diferents models, així com els calefactors elèctrics verticals o els calefactors de paret elèctrics, perquè triïs el que més t'agradi per a la teva llar.

Aquests calefactors són ideals per col·locar en espais de reduïdes dimensions com el bany i poden anar acompanyats d'un radiador tovalloler, amb la finalitat de no passar fred, mantenint les tovalloles ben calentes i a punt per utilitzar. A més, els calefactors elèctrics també se solen col·locar a les habitacions petites i els pots combinar amb un radiador oli, que et permetrà mantenir totes les habitacions a la temperatura desitjada.

Quins avantatges tenen els calefactors elèctrics?

Els calefactors elèctrics es caracteritzen per ser petits electrodomèstics amb moltes prestacions, ja que tenen protecció per sobreescalfament, indicador LED, termòstat regulable, funció ventilador i comandament a distància. A més, aquests tipus de calefactors també es poden disposar en el menjador, però, en el cas d'espais de grans dimensions, recomanem col·locar estufes de llenya amb forn o bé, calefacció de pellets, que et permetrà aconseguir la temperatura desitjada, aportant estil al teu menjador. Qui va dir que no es podia obtenir funcionalitat i decoració a la vegada?

Tipus de calefactors elèctrics

Els calefactors elèctrics més comuns són els següents:

  • Calefactors de convecció: Aquests calefactors escalfen l'aire al seu voltant i després el fan circular per l'habitació. Funcionen bé per a escalfar espais grans i es poden trobar en models de paret, dempeus o portàtils.
  • Calefactors de radiació: Emeten calor directament des d'un element calefactor, com una resistència, cap a les persones i objectes pròxims. Són ràpids per a escalfar i són ideals per a escalfar àrees petites o per a proporcionar calor directa en una ubicació específica.
  • Calefactors per infrarojos: Aquests calefactors utilitzen radiació infraroja per a escalfar objectes i persones en lloc d'escalfar l'aire circumdant. Són eficients i sovint s'utilitzen en patis a l'aire lliure o en àrees on es necessita calor localitzada.
  • Calefactors ceràmics: Aquests calefactors utilitzen una resistència de ceràmica per a escalfar l'aire. Són eficients i s'escalfen ràpidament. També són portàtils i fàcils de transportar d'una habitació a una altra.
  • Calefactors de panell radiant: Aquests calefactors s'instal·len en la paret o el sostre i emeten calor des d'una superfície plana. Són eficients en l'ús d'energia i s'utilitzen sovint en aplicacions comercials.
  • Calefactors de sòl radiant elèctric: Aquest sistema de calefacció s'instal·la sota el sòl i genera calor de manera uniforme en tota l'habitació. És eficient i proporciona una calefacció discreta i còmoda.
  • Calefactors de ventilador: Aquests calefactors incorporen un ventilador per a distribuir la calor de manera més ràpida i uniforme a l'habitació. Són útils per a escalfar àrees més grans i solen ser portàtils.
  • Calefactors de base de sòcol: Aquests calefactors s'instal·len en el sòcol de l'habitació i bufen aire calent cap amunt per a escalfar l'habitació de manera eficient. Són discrets i estalvien espai.