Testos-jardineres en plàstic

Necessites jardineres i testos de plàstic per a jardí? Troba a FESMÉS una gran varietat de mides i formes que decoraran la teva terrassa, jardí o balcó. Compra online productes de jardineria al millor preu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Color
Capacitat (lt)
més... menys
Diàmetre (Ø mm)
més... menys
Filtre

Compra testos de plàstic i jardineres a FESMÉS

Si estàs buscant testos i jardineres per a col·locar les plantes i millorar la decoració del teu jardí, estàs en el millor lloc! A FESMÉS posem a la teva disposició la millor varietat de testos de plàstic i jardineres en diferents mides i formes perquè llueixis com mai les teves plantes al jardí, balcó o terrassa.

De manera que, si vols renovar i millorar l'aspecte del teu jardí omplint-lo de flors i plantes, et fascinaran els nostres testos de plàstic i jardineres que, a més de ser el suport idoni per col·locar les plantes a l'exterior, seran el complement decoratiu ideal que transformarà l'estil del teu jardí. No te les perdis!

Per què comprar un test i jardinera de plàstic?

El jardí és un dels espais de la llar més bonics i especials de la llar, ja que qualsevol persona que compti amb un jardí a l'habitatge, sabrà l'afortunada que és per disposar d'un espai a l'aire lliure on desconnectar i gaudir del temps lliure, però, com es pot aprofitar aquest espai? Omplint-lo de flors i plantes!

Per tant, si tens intenció d'omplir el jardí de flors i plantes, et caldrà comptar amb testos i jardineres de plàstic, ja que mostren gran resistència a la intempèrie i a més, et permeten exposar les flors i decorar l'exterior de l'habitatge.

Quins tipus de testos i jardineres d'exterior trobaràs?

En aquesta secció trobaràs testos i jardineres d'exterior amb les que podràs situar les teves plantes i lluir un jardí ple de vida. Entre la gran varietat, podem diferenciar les següents:

  1. Jardineres, ideals per a exposar les plantes i flors al jardí o en qualsevol racó de la terrassa, ja que la forma rectangular que les caracteritzen, permet col·locar-les en cantonades i omplir aquests buits del jardí o terrassa.
  2. Jardineres barana, com el seu propi nom indica, són jardineres específiques per a col·locar en baranes i decorar balcons.
  3. Testos, idonis per a col·locar sobre taules o mobiliari de jardí, ja que a l'ésser rodons i comptar amb diferents diàmetres, s'adapten perfectament a les mesures i necessitats de cada habitatge.
  4. Testos barana, són un tipus de testos específics per col·locar a les baranes exteriors, ja que incorporen la forma de la barana que permet exposar les plantes i omplir de vida dels balcons.
  5. Plat jardinera, es consideren el complement perfecte de les jardineres, ja que permeten mantenir ben hidratades les llaunes que estan ubicades i exposades en jardineres.
  6. Plat test, estupenda opció per posar sota del test i evitar així que es vessi l'aigua.

 

Manteniment de testos i jardineres de plàstic

Per aconseguir que els testos i jardineres de plàstic mantinguin bon estat i durin el màxim temps possible, cal dur a terme una neteja correcta, per evitar així que es deteriorin abans d'hora. A més, és de vital importància ser conscients que el sòl i les parets dels testos i jardineres, acumulen restes i sals nocives per a les plantes, ja que poden transportar malalties de plantes anteriors a les de nova sembra.

D'aquesta manera, haurem de realitzar una neteja profunda per allargar la vida útil dels testos i jardineres de plàstic, però, sobretot, per evitar possibles problemes amb les plantes.

En primer lloc, caldrà eliminar la brutícia interior i exterior del test amb un raspall i aigua. Si no pots desenganxar-la, utilitza un ganivet i torna a esbandir.

Posteriorment, hauràs de barrejar aigua amb lleixiu i deixar el test o jardinera en remull durant 10 minuts. Aquesta acció acabarà amb els organismes que poden produir malalties.

Finalment, hauràs d'esbandir amb aigua i deixar assecar a l'aire lliure.